Presentguide för mors dag

Presentguide för mors dag

Mors dag

Mors dag är en av de viktigaste dagarna! Det är en annan dag att reflektera över hur fantastiska våra mammor är, liksom alla fantastiska mammor vi kan ha i våra liv. Flera telefonsamtal görs imorgon som avslutar ännu en dag på året, och så ska det vara! Mamma ger oss allt utan att be om något i gengäld, och därför är det viktigt att vi skämmer bort dem denna dag.

I Sweden har Mors dag varit en erkänd årsdag i många år. Den amerikanska författaren Julia Ward Howe var den första jag hade en speciell dag för mammor. Hennes idé var att det inte bara skulle vara en dag då alla mammor blev bortskämda med kärlek och presenter, utan också en dag som handlade om fred.

 

guldpläterade smycken

Inte för att förminska blommornas skönhet, men när du handlar till mors dag kommer smyckena utan tvekan att hålla längre. Det finns en uthållighet, sentimentalitet och arvegods i smycken, vilket gör det till ett självklart val för en mors dags present. För att inte tala om de oändliga möjligheterna till smycken som känns personliga med födelsestenar och graveringsalternativ. Det är trots allt pjäser där jag med största sannolikhet kommer att få mina barn – ännu mer anledning att ge dagens smyckespresenter i åtanke. Mors dag är alltså en speciell årsdag. Det här är ett tillfälle att hylla en av de viktigaste personerna i våra liv, och hur mycket de betyder för oss. CHANTI hjälper dig att göra den andra söndagen i maj till en särskilt varm och betydelsefull dag för din mamma. Trots allt är hennes kärlek ovärderlig!

doubledouble

Ett smycke ska spegla personen som bär det, och det är därför lämpligt att ta hänsyn till din mammas stil, och vad hon tenderar att älska. Är hon för golv eller silver? De fina delikata smyckena med söta pärlor och stenar, eller de mer rustika smyckena? Oavsett vad hennes smak är så har vi något som passar.

 

Et symbol på ändlös kärlek

SSom en överraskning på internationella morsdagen vill en ring vara en passande present, eftersom den symboliserar en oändlig koppling mellan två hjärtan. Det finns många möjligheter till vilken ring du kan ge: från klassiskt guld eller vitguld med en diamant till färgglada smycken med färgade ädelstenar. Oavsett vad kommer ett vackert smycke att passa perfekt som en betydelsefull och minnesvärd mors dag gav!

hjärthänge

Söta hängen och medaljonger

Hängen, medaljonger och halsband finns här och där för alla mammor. Smycken kan ha stort värde och betydelse - särskilt när det är en gåva. Ett exempel på ett sådant smycke kan vara en fin köttbit med ett vackert hänge, som kan ha en symbolisk betydelse för dig och din mamma. Det finns vackra hängen i alla former och material, och på CHANTI kan du t.ex. hitta hängen i form av en fågel, en blomma, ett namn, som en medaljong eller mer neutrala hängen i minimalistiska former. En god gave vil også være, hvis et smykke kan formå at udtrykke hendes personlighed. Hjärthängen eller hängen med en ängel utstrålar kärlek, och kommer därför att passa perfekt som mors dag gav.

safir ring

En personlig gav

Hur hittar jag en morsdagspresent som är speciell? Hitta ett smycke som utstrålar kärlek och personlighet, eller hitta ett smycke som kan kopplas till en upplevelse eller ett speciellt minne mellan er. En medaljong eller halsband med namn eller text är perfekta smycken, som enkelt kan tillverkas och därmed är en symbol för kärlek.

hjärthänge

Hos CHANTI erbjuder vi även ett stort urval av olika smycken med gravyr, allt från namnhalsband till söta graverade örhängen. När du väljer ett smycke till någon annan väljer du något som är personligt. Du väljer och varierar utifrån specifika färger, material eller smyckestyper som går till dig eller mottagaren. Du kan dock visa denna personalisering med inskriptioner, gravyrer, namn, bokstäver, initialer, speciella emblem eller logotyper. De riktiga smyckena kan vara en djupt personlig position och inte längre slut och smycken, det är speciellt anpassade, för att göra det unikt för din mamma. Använd det om det är ett tillfälle för en enkel initial eller ett mer detaljerat hemligt meddelande, det finns en konst att köpa och skapa personliga smycken. Smycken med gravyr är den perfekta personen som gav till Mors dag, då de har extra speciell betydelse. Du kan också välja ett sprucket hjärta eller köpa ditt eget smycke med var och en av deras gravyrer, så att du och din mamma kan bära samma betydelsefulla smycke.

Mamma förtjänar ett vackert smycke för att påminna henne om hur speciell hon är för dig. Vi hoppas att du tyckte om att bläddra i vår presentguide för mors dag och hoppas att du hittar den perfekta presenten till nästa mors dag.

Kolla våra senaste inlägg!