CHANTI Blog

Dopgåvor

Dopgåvor

2022-04-27

I kristendomen är det första firandet i livet dopet. Detta är en stor dag för både barnet, föräldrarna och resten av familjen. Det har länge varit tradition att man efter gudstjänsten håller en liten fest där det nydöpta barnet firas med dopgåvor. Läs mer om dopgåvor här och hitta den perfekta presenten.

Fortsätt läsaDopgåvor
Intressanta fakta om smycken

Intressanta fakta om smycken

2022-04-27

Smycken har funnits i många år, och här har vi samlat några intressanta fakta om smycken som du kanske eller kanske inte känner till i förväg.

Fortsätt läsaIntressanta fakta om smycken
Allt om bröllopsdagarna: presentidéer och goda råd

Allt om bröllopsdagarna: presentidéer och goda råd

2022-04-20

Alla bröllopsdagar är speciella och bör firas oavsett om det är 1 eller 90 års äktenskap. Nedan har vi samlat allmän information om bröllopet och våra presentidéer för varje årsdag. 

 

Fortsätt läsaAllt om bröllopsdagarna: presentidéer och goda råd
Allt du behöver veta om akvamarin

Allt du behöver veta om akvamarin

2022-04-20

Den mycket vackra ädelstenen Aquamarine med sin blå färg hjälper till att påminna många om havets blå färger. Vill du ha ett smycke med Aquamarine kan du läsa mycket mer om ädelstenen här.

Fortsätt läsaAllt du behöver veta om akvamarin
All kunskap om zirkon

All kunskap om zirkon

2022-04-20

Vi har samlat allt du behöver veta om den populära ädelstenen cubic zirconia.

Fortsätt läsaAll kunskap om zirkon
Färgade diamantsmycken

Färgade diamantsmycken

2022-04-20

Diamanter är varje kvinnas bästa vän, det vet vi alla. Men det är inte längre bara de klassiska vita diamanterna som är på modet. Färgade diamantsmycken har blivit allt populärare under de senaste åren, och det finns i otaliga former och färger. Läs mer om de populära, färgade diamantsmyckena nedan.

Fortsätt läsaFärgade diamantsmycken
Presentguide | Gåvan för din budget

Presentguide | Gåvan för din budget

2022-04-13

Om du letar efter en present till din flickvän under 150 SEK, en personlig present till en kollega eller bara den perfekta smyckespresenten till någon du älskar – stressa inte. Vi har gjort en presentguide för smyckespresenter i prisklasser från mindre än 150 SEK till 750 SEK, vilket gör det enkelt för dig att hitta den perfekta presenten.

Fortsätt läsaPresentguide | Gåvan för din budget
Allt du vill veta om halsband

Allt du vill veta om halsband

2022-04-13

Vi har samlat de populäraste frågorna om halsband åt dig. Här kommer du att kunna få svar på i stort sett allt om halsband, vilket vi har upplevt att våra kunder vill ha svar på.

Fortsätt läsaAllt du vill veta om halsband
Black Friday

Black Friday

2022-04-11

Black Friday är en av årets största shoppingdagar. CHANTI firar dagen med otaliga erbjudanden och rabatter som du inte vill missa. Vi ses på Black Friday!

Fortsätt läsaBlack Friday
Bröllopsgåvor

Bröllopsgåvor

2022-04-08

Bröllopsdagen är en mycket speciell och glad dag. Det är en dag av kärlek som firar parets löfte att tillbringa resten av sina liv tillsammans.

Fortsätt läsaBröllopsgåvor
Hitta din födelsesten

Hitta din födelsesten

2022-04-08

Birthstones, som zodiac smycken, har blivit en internationell smycken trend i linje med den ökande populariteten av att bära personliga smycken. Letar du efter en personlig gåva, eller är du bara intresserad av att veta mer om din födelsesten, läs vidare nedan.

Fortsätt läsaHitta din födelsesten
Hitta den perfekta morgonpresenten

Hitta den perfekta morgonpresenten

2022-04-07

Om du saknar den perfekta morgongåvan till din älskade, frukta inte. På CHANTI har vi ett brett urval av de vackraste smyckena, så du kan utan tvekan hitta något till din älskades smak.

Fortsätt läsaHitta den perfekta morgonpresenten

Artiklar 25 till 36 av 64 totala

Visa per sida