CHANTI Blog

Nickel i smycken

Nickel i smycken

2022-04-06

Nickel är en silvervit, glänsande övergångsmetall som används i många smycken för att bevara metallfärgen. Läs mer om vad nickel är och nickels funktion i smycken, nedan.

Fortsätt läsaNickel i smycken
Vigselringar

Vigselringar

2022-04-06

Det kan vara svårt att hitta rätt vigselringar. Allt från metaller, ädelstenar och uttryck måste beaktas. Den här guiden tar dig ett steg närmare att hitta rätt vigselringar som är perfekta för dig. 

Fortsätt läsaVigselringar
Kombinerar flera örhängen

Kombinerar flera örhängen

2022-04-06

Det finns många olika sätt att styla dina öronsnäckor. En populär trend är att kombinera olika örhängen. Någon föredrar ringar, andra är anhängare av earwigs och några något helt tredje. Genom att kombinera sina örhängen finns det inga begränsningar. 

Fortsätt läsaKombinerar flera örhängen
Värt att veta om silver 

Värt att veta om silver 

2022-04-06

Silversmycken går aldrig ur modet och kan piffa upp vilken outfit som helst med sin enkelhet. Vi har samlat en hel del fakta så att du kan få svar på dina frågor om silversmycken.

Fortsätt läsaVärt att veta om silver 
Presenter till studenten 2022

Presenter till studenten 2022

2022-04-04

Att bli student är ett väldigt speciellt tillfälle att fira. Tiden närmar sig då vi upplever glada studenter på gatan. Men vad är den perfekta studentpresenten 2022? Här har vi satt ihop en guide för att göra det enklare för dig att få idéer på studentpresenter till en student du vill skämma bort.

Fortsätt läsaPresenter till studenten 2022
Smycken med gravyr

Smycken med gravyr

2022-03-31

Saknar du en personlig gåva eller det sista elementet för din egen unika stil? – då har du kommit till rätt ställe. Läs vidare nedan och få mycket inspiration till smycken med gravyr. 

Fortsätt läsaSmycken med gravyr
Stämpel

Stämpel

2022-03-31

För att ett smycke ska kunna säljas som metallerna guld, silver, platina eller palladium har ett exakt regelverk fastställts för den minsta mängd förestående metaller som ett smycke måste innehålla för att få en stämpel.

Fortsätt läsaStämpel
Värt att veta om guld

Värt att veta om guld

2022-03-30

Guldsmycken går aldrig ur mode och de kan piffa upp vilken outfit som helst med sin enkelhet. Vi har samlat en hel del fakta så att du kan få svar på dina frågor om guldsmycken.

Fortsätt läsaVärt att veta om guld
Diamantcertifikat

Diamantcertifikat

2022-03-30

Vill du veta mer om vad ett diamantcertifikat är och varför det följer med dina diamantsmycken kan du läsa här.

Fortsätt läsaDiamantcertifikat
Omslag för smycken

Omslag för smycken

2022-03-30

Vi vet alla att den bästa presenten kommer i den minsta lådan. Läs mer om alla chantis presentlådor och omslag nedan, så att du kan lära dig mer om vad din pjäs kommer i. 

Fortsätt läsaOmslag för smycken
Trender med förlovningsringar

Trender med förlovningsringar

2022-03-30

det kan vara svårt att hitta rätt förlovningsringar. Allt från metaller, ädelstenar och uttryck måste beaktas. Den här guiden tar dig ett steg närmare att hitta de perfekta förlovningsringarna som är perfekta för dig.

Fortsätt läsaTrender med förlovningsringar
Förvaring av smycken

Förvaring av smycken

2022-03-30

Smycken förtjänar att förvaras ordentligt så att de behåller sitt vackra uttryck. Nedan kan du läsa mer om hur du bäst förvarar dina smycken.

Fortsätt läsaFörvaring av smycken

Artiklar 37 till 48 av 64 totala

Visa per sida