Vackra diamantringar

Blomdahl örhängen

Pris
Produkt
 1. Örhängen
Färge
 1. Vit
Form
 1. Rund
Smyckesmärken
 1. Blomdahl
 1. Blomdahl runda örhängen i titan med och 2 vita sötvattenspärlor.
  Guidepris 328,-
  CHANTI-pris 209,-
 2. Blomdahl örhängen i titan med och 8 facettslipade vita swarovski kristaller.
  Guidepris 744,-
  CHANTI-pris 365,-
 3. Blomdahl örhängen i titan med och 26 facettslipade vita swarovski kristaller.
  Guidepris 893,-
  CHANTI-pris 626,-
 4. Blomdahl örhängen i svart titan med och 30 facettslipade vita kristaller. modell: Brilliance Oblong
  Guidepris 818,-
  CHANTI-pris 288,-
 5. Blomdahl runda örhängen i titan med och facettslipad persikofärgat swarovski kristaller.
  Guidepris 818,-
  CHANTI-pris 402,-

Blomdahl örhängen är hudvänliga smycken i elegant design. När du handlar Blomdahl örhängen får du ett par snygga smycken som är snäll mot din hud. Det är ganska tydliga egenskaper Blomdahl örhängen. CHANTI säljer ett bra urval av smycken från Blomdahl och deras örhängen kan säkert förbättra din personliga stil. Se alla varianter nedan och klicka på de varianter som fångar ögat.

Blomdahl smycken

Blomdahl smycken med bra hudvänliga egenskaper. Den bästa funktionen i Blomdahl smycken är att de produceras med fokus på hud tolerans och människor som har allergier. Har du haft problem med att bära smycken? Då smycken från Blomdahl vara det perfekta valet. Kontakt allergier kan vara obekväma, men de du kan undvika dessa smycken varianter. Till Blomdahl smycken dessutom riktigt smarta och modern design, är bara en stor bonus.

Blomdahl navelpiercing

En Blomdahl navelpiercing är ett smycke med bra hudvänliga egenskaper för flickor och kvinnor som resten av smycken från Blomdahl. Blomdahl navel piercingar och smycken tillverkas med fokus på människor som har allergier, så har du tidigare haft problem med att bära smycken? Så kommer en navelpiercing från Blomdahl vara det perfekta valet. Beställa en Blomdahl navelpiercing i dag.

Blomdahl näspiercing

En Blomdahl näspiercing är ett smycke med hudvänlig egenskaper för flickor och kvinnor som du bara kommer att vara glad och uppskattar i framtiden. Kännetecknas av smycken från Blomdahl är att de tillverkas med fokus på människor som har allergier, då smycken och näspiercingar från Blomdahl är det perfekta valet för dem som tidigare har haft problem.