Namn fotlänkar

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Namnfotlänkar är personligt och graciös smycken på samma gång. Det är alltid mycket personligt att bära ett namn som smycken, oavsett om det är din egen eller namnet på den du har till hands. I kombination med att bära en namnfotlänkar, har du riktigt bra smycke som gör dig redo för sommaren. Har du vacker ben, de förtjänar ett fint namn fotled armband som kan ge ditt utseende avrunda. Här hittar du namnfotlänkar på CHANTI, och du har även möjlighet att bestämma texten på kedjan. Se alla namnhalsband här.

Namn ankelkedja 

Det ger alltid en extra dimension när du köper smycken med namn och namn ankelkedja är en annorlunda och fina smycken. Detsamma gäller om du bokar en namn ankelkedja med exakt bokstäver eller namn som du föredrar, och du har uppenbarligen fler möjligheter för gravyr texttyper. Se alla våra namn ankelkedjor genom och avgör själv vilket namn du vill ha ingraverat.

 

Vad är en namnankelkedja?

En namnankelkedja är en fotledskedja med ett namn på. Det kan vara en fin fotledskedja med förnamn, eller kanske ett sött smeknamn.

Vad ska det stå på en namnankelkedja?

Många människor väljer vanligtvis sitt förnamn för en namnankelkedja, men det finns inga begränsningar för vilket namn de ska välja. Det kan också vara ett efternamn eller smeknamn, om det är vad du vill.

Vad kostar en ankelkedja med namn?

Hos CHANTI kan du köpa vackra namnfotledskedjor till ett överkomligt pris. Våra namnankelkedjor är de klassiska armbanden med ett namn i kursiv stil. Unna dig själv eller någon du älskar en fin namnkedja.