Nyckelringar med namn

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Nyckelring namn är för alla som vill ha en mer personlig nyckelring eller vill ge en mer personlig gåva. Nyckelring namn är en perfekt gåva för mors dag, fars dag eller födelsedagspresent. Få graverade ditt namn, flickvän eller ditt barns namn, så att du alltid har dem nära till dig tillsammans med dina nycklar i vardagen. Om du beställer idag, får du din nyckelring med namnet levereras inom kort. Du kan läsa mer information om produkterna i varje nyckelringar med det namn som du är intresserad. Se alla namnhalsband här.

Nyckelring

Nyckelringar i elegant design och olika smaker. CHANTI har ett bra urval av nyckelringar, och de är perfekta för att hålla koll på dina nycklar. Har du många nycklar till huset, bilen, brevlåda, etc, sedan en nyckelring rätt val. Vi har dem i olika modeller och med sina uttryck. Bläddra vårt sortiment här och välj din personliga favorit.

 

Varför köpa en nyckelring med ett namn?

En nyckelring med namn är till för alla som vill ha en mer personlig nyckelring eller vill ge en mer personlig present. Nyckelringar med namn är en perfekt present till mors dag, fars dag eller som födelsedagspresent och du kan t.ex. få graverat ditt eget namn, flickväns eller barns namn så du alltid har dem nära dig tillsammans med dina nycklar i vardagen.

Vad ska det stå på nyckelringar med namn?

Det är vanligast att välja förnamn till nyckelringar, men det är helt upp till en själv vad man väljer. Det kan också vara det fullständiga namnet, efternamnet eller ett smeknamn.

Vad kostar nyckelringar med namn?

Hos CHANTI kan du köpa vackra nyckelringar med namn till ett överkomligt pris.