Vem är CHANTI?

CHANTI (SE502078-2099) grundades 1995 i Danmark. CHANTI var från början ett grossistföretag som sålde smycken till guldsmeder i Danmark. När möjligheterna för internethandel utvecklade sig, beslutade CHANTI sig för att öppna sin egen butik på nätet. I mars 2001 gick CHANTI online med direkt försäljning till privatpersoner. Sedan 2005 har även svenska kunder haft möjlighet att handla hos CHANTI. 

CHANTI har en mission om att sälja smycken i alla prisklasser och när du handlar hos www.chanti.se ska du kunna hitta precis det som du saknar.
CHANTI vill tillhandahålla en god kundservice, snabba leveranser och returneringar inom 30 dagar. Kunden ska ha en bra upplevelse när de handlar på www.chanti.se.

Därför kan CHANTI sälja smycken så billigt?

CHANTI säljer hög kvalitet till låga priser. Vi sparar på kostnaderna och det är till fördel för våra kunder. När du köper smycken hos CHANTI hoppar du över ett led. Du köper direkt från grossisten vilket betyder att du sparar en vinstmarginal på ca 30%-70% som butikerna normalt har. Genom att köpa hos CHANTI ungår du således att omkostnaderna för fina butikslokaler och anställda läggs ovanpå priset på dina smycken.

Äkta smycken

CHANTI's smycken är nickelfria enligt gällande lagstiftning. Såledels är alla våra smycken stämplade med CHANTI och den respektive promille som anger mängden av ädelmetal i smycket, typiskt 585 (14 karat guld), 375 (9 karat guld), 333 (8 karat guld) och 925 (sterlingsilver)
På din orderbekräftelse står det angivet om du har köpt guld eller silver, samt carat om du har köpt ett briljantsmycke. Vi ger alltid ett diamantcertifikat på alla våra briljantsmycken.

CHANTI använder syntetiska zirkoner, då anges det vara en zirkon, sedan är det en syntetisk zirkon.

Fysisk butik

CHANTI har INTE en fysisk butik. Allt föregår via www.chanti.se.

Man kan inte hämta eller lämna på en besöksadress. Allt ska skickas fram och tillbaka med Posten.