Örhängen till män

Material
 1. Silver
Stentype
 1. Emalj
Färge
 1. Svart
 1. Vit
Form
 1. Rund
 1. Skull
 1. Stjärna
 1. Sport
Diameter
 1. 15 mm - 20 mm
 1. Fotboll örhängestift i silver
  Guidepris 306,-
  CHANTI-pris 289,-
 2. Skull örhängestift i oxiderat sterlingsilver
  Guidepris 374,-
  CHANTI-pris 332,-
 3. 16 mm Bali creoler örhängen i oxiderat sterlingsilver
  Guidepris 315,-
  CHANTI-pris 289,-
 4. Skull örhängestift i silver
  Guidepris 272,-
  CHANTI-pris 247,-
 5. SALE
  Svarta stjärna örhängen i silver
  Guidepris 289,-
  CHANTI-pris 264,-
  EXTRA 50% 136,-

Örhängen till män i fina designs, hitta billiga herr örhängen här. CHANTI har många moderna örhängen till män, som alla har en hög kvalitet. Så söker du ett par herr örhängen, är det stället. Du kan spara mellan 25 - 70 %, om du köper smycken till män hos oss. Det kan du för att vi är markant billigare än butikerna. Beställer du örhängen till män hos oss, kommer du att få dem levererade inom få dagar. Se igenom vårt urval av örhängen till män och se om du hitta ett par, som faller dig i smaken. Örhängen till män är välägnat till att glädja sig själv eller en bekant.

Herr örhängen

Män örhängen för män finns här. Män örhängen ska vara bra, men samtidigt andas manlighet. Vi har smycken för alla typer av män. Det handlar om moderna örhängen för dig som en man, oavsett vilken smak du har. Genom att köpa örhängen hos CHANTI, kan du spara upp till 70%. Det kommer att vara möjligt att köpa billiga mens örhängen på vår smycken webbplats. Vi är billigare och enklare än butikerna. Så köper män örhängen här och hoppa över butiken kö. Vi levererar alltid snabbt och säkert.

Örhänge för män

Örhänge för män är smarta och modern. Ett par örhänge för män är smarta och passar varje människa med stil. Så om du vill visa din personliga stil, mens örhängen som man vara ett bra val. Du kan lätt hitta örhängen för män med en maskulin termer som matchar din personlighet. Örhänge för män ska vara i exakt rätt design för att bidra till sin personliga stil. CHANTI har ett fint urval av örhängen för män, så du kan säkert hitta vad du letar efter.

Silver örhängen för män

Silver örhängen för män är modern, elegant och chic och passar varje människa med stil. Mäns örhängen i silver bör vara exakt rätt design kommer att bidra till sin personliga stil. Historiskt har det inte varit lämpligt att bära örhängen som en man, men trenden har förändrats avsevärt. Samhälle, kultur och mentalitet har lett till män nu kan också bära örhängen utan att hälsade av samma fördomar. Hos CHANTI erbjuder vi dig därför ett fint urval av silverörhängen för män. Du har möjlighet att se alla örhängen för män här hos CHANTI genom att besöka den här sidan. Det kommer säkert att bli ett par silverörhängen för män, vilket kan bidra till att göra din personliga stil.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier