Ametist halsband

Material
 1. Förgyllt silver
 1. Silver
Färge
 1. Lila
 1. Blå
 1. Multifärgat
Form
 1. Rund
 1. Droppe
Smyckesmärken
 1. Aagaard
 1. Guidepris 1054,-
  CHANTI-pris 901,-
 2. Aagaard halsband i silver lila ametist blå kvarts
  Guidepris 842,-
  CHANTI-pris 799,-
 3. multifärgat halskedja med berlocker i silver
  Guidepris 417,-
  CHANTI-pris 383,-
 4. multifärgat halskedja med berlocker i förgyllt silver
  Guidepris 519,-
  CHANTI-pris 485,-

Ametist halsband i vackra mönster. Halsband med ametist har ett trevligt utseende och det passar många kvinnor. En ametist halsband skulle vara ett bra val om du är ute efter ett nytt halsband. Alla kvinnor kan bära ametist halsband och det kommer att göra dig balk i varje fall. Beställ en vacker halsband med ametist på denna webbplats och få den levererad snabbt. Ametist smycken är mycket populära på grund av sin lila färg, men är det inte för dig, då har vi också många andra stentyper här.

Halsband med ametist

Ett halsband med ametist i guld eller silver med vackra lila ametist går bra med en sommarklänning med lila, blå eller gula nyanser. Ett halsband med ametist finns i droppformade eller slipade ametister och kom ihåg att valet är stor på CHANTI.

Ametist halsband

Halsband med ametist är moderna halsband. Vill du fräscha upp din look, en ametist halsband vara ett bra val. Halsband med ametist är snygga och kommer säkert att göra dig mer attraktiv. CHANTI har många moderna halsband och du kan normalt spara mellan 25 - 70% när du handlar hos oss. Se våra ametist halsband igenom och välj din favorit halsband. Alla kvinnor kan bära ett halsband med ametist och du kan bära den vid många tillfällen.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier