Yin och Yang örhängen

 1. runda yin och yang örhängestift i silver med blank yta och slät vit emalj.
  Guidepris 289,-
  CHANTI-pris 264,-
 2. smycken för kvinnor: vita pärla örhängestift i silver med rhodination med blank yta och facettslipad vit zirkon 2 vita sötvattenspärlor.
  Guidepris 470,-
  CHANTI-pris 322,-
 3. yin och yang örhängestift i silver med blank yta och slät lila emalj och slät mörklila emalj och slät vit emalj.
  Guidepris 322,-
  CHANTI-pris 281,-
 4. yin och yang örhängestift i oxiderat sterlingsilver med blank yta.
  Guidepris 264,-
  CHANTI-pris 256,-
 5. hjärta yin och yang barnörhängen i silver med blank yta och facettslipad sort emalj och facettslipad vit emalj.
  Guidepris 206,-
  CHANTI-pris 182,-
 6. yin och yang barnörhängen i silver med blank yta och facettslipad sort emalj och facettslipad vit emalj.
  Guidepris 206,-
  CHANTI-pris 182,-

Yin och Yang örhängen i fina mönster. På CHANTI hittar du ett bra urval av örhängen med Yin och Yang symbol. Det är en kinesisk symbol som har använts i många sammanhang. Genom historien tolkningar har varit många, men det har alltid varit en symbol för dualitet. Denna symbol hitta du bland våra smycken med former. Yin och Yang örhängen har mer än bara signalvärden. De är vackra, tidlösa och ett bra val om du har en svaghet för karaktären.

Yin och Yang örhängestift

Yin och Yang örhängestift i flera färger och mönster. Du hittar ett brett urval av örhängen med Yin och Yang tecken på CHANTI. Vi har Yin och Yang örhängestift i silver, rostfritt stål och lera. Möjligheterna är många och Yin och Yang örhängestift kommer att skicka ett speciellt budskap till världen. Det är en välkänd kinesisk symbol för filosofi, precis som det är en del av kampsport Tai Chi. Det finns många betydelser av Ying Yang och det bara understryker de många möjligheterna i smycken. Se här urvalet af Yin och Yang örhängestift och hitta par som passar dig, eller se vårt stora urval av andra örhängen igenom.