Pärlemor ring

 1. SALE
  Guidepris 842,-
  CHANTI-pris 680,-
  EXTRA 80% 136,-
 2. SALE
  Guidepris 1148,-
  CHANTI-pris 833,-
  EXTRA 70% 255,-

Pärlemor ring - Du kan köpa en vacker pärlemor ring på den här sidan och beställa en vacker pärlemor ring. Vi har många pärlemor ringar och pärlemor smycken i vårt utbud. Beställ en pärlemor ring, kommer du få det skickat till din dörr och du kan sluta med en bra besparing. På denna sida hittar du alla våra ringar med pärlemor. Du kommer att hitta smycken med andra stentyper här

Ring med pärlemor

Köp en fin ring med pärlemor på Chanti.se. Vi har många moderna ringar i pärlemor, som har vacker design som tilltalar de flesta kvinnor. Vi lägger stor vikt vid att alla våra smycken efter de senaste trenderna och har en hög kvalitet. Det gäller också vår ring med pärlemor. Bläddra vårt sortiment av pärla ringar och andra ringar och få det levererat snabbt.

Silverringar med pärlemor

Silverringar med pärlemor finns i en lång rad olika färger och designs. Pärlemor är det lager som finns i skalen på en pärlmussla och kan vara f.ex. vitt eller lavendelfärgat. Se urvalet av silver ringar med pärlemor här. Spara alltid 25% - 70% hos CHANTI. Du har alltid 30 dagars full returrätt.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier