Material
 1. Guld
 1. Silver
 1. 8 karat guld
Färge
 1. Multifärgat
 1. SALE
  Guidepris 3791,-
  CHANTI-pris 3528,-
  EXTRA 50% 1768,-
 2. SALE
  Guidepris 544,-
  CHANTI-pris 502,-
  EXTRA 80% 102,-
 3. multifärgat ring i silver
  Guidepris 859,-
  CHANTI-pris 578,-
 4. SALE
  Guidepris 544,-
  CHANTI-pris 502,-
  EXTRA 80% 102,-
 5. SALE
  multifärgat ring i silver
  Guidepris 723,-
  CHANTI-pris 544,-
  EXTRA 80% 111,-

Beställ en vacker granat ring här. Vi har många fina ringar med granat i våra smycken sortiment. Vi har ringar för alla. Om du beställer en granat ring, kommer du få det skickat till din dörr och du kan göra en bra besparing. På denna sida hittar du alla våra granat ringar. Du kommer att hitta ringar i en mängd olika utföranden, stentyper och material, och kom ihåg att du kan använda dessa filter för att hitta dina favoriter snabbt.

Guldring med granat

Hitta en fin guldring med granat hos CHANTI. Vi har ett brett och varierat spektrum av guldringar i en mängd olika former och med olika stenar. Vem som helst kan hitta en lämplig guldring med granat på Chanti.se, och de kan även köpas till rimliga priser. En guldring med granat har ett unikt utseende och kan man stärka din personliga stil.

Ring med granat

Ring med granat - Se alla våra granat ringar här. Vi har samlat hela vårt sortiment av ring med granat här. En granat ring kommer att klä alla kvinnor och ger en speciell värme. Granat sten har ett trevligt utseende, som passar de flesta. Du kan kombinerar det med en ring och da har du en modern smycke som kan bäras i nästan alla sammanhang. Hitta en ring med granat på denna sida och göra lycklig dig själv eller en nära bekant. Alla kommer att bli glad att få en ring med granat sten.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier