Granat ring

 1. smal multifärgat ring i 9 karat guld med blank yta och 1 facettslipade röda granater och 1 facettslipade blå topaser och 1 facettslipade gula citriner och 1 facettslipade gröna peridoter och 1 facettslipade lila ametister.
  Guidepris 3590,-
  CHANTI-pris 3341,-
 2. SALE matt multifärgat ring i silver
  EXTRA 70%
  matt multifärgat ring i silver med matt yta och 2 facettslipade multifärgade opalor och 2 facettslipade röda granater och 2 facettslipade lila ioliter.
  Guidepris 491,-
  CHANTI-pris 451,-
  EXTRA 70% 137,-
 3. SALE matt multifärgat ring i silver
  EXTRA 70%
  matt multifärgat ring i silver med matt yta och facettslipad multifärgat sten.
  Guidepris 491,-
  CHANTI-pris 451,-
  EXTRA 70% 137,-

Beställ en vacker granat ring här. Vi har många fina ringar med granat i våra smycken sortiment. Vi har ringar för alla. Om du beställer en granat ring, kommer du få det skickat till din dörr och du kan göra en bra besparing. På denna sida hittar du alla våra granat ringar. Du kommer att hitta ringar i en mängd olika utföranden, stentyper och material, och kom ihåg att du kan använda dessa filter för att hitta dina favoriter snabbt.

Guldring med granat

Hitta en fin guldring med granat hos CHANTI. Vi har ett brett och varierat spektrum av guldringar i en mängd olika former och med olika stenar. Vem som helst kan hitta en lämplig guldring med granat på Chanti.se, och de kan även köpas till rimliga priser. En guldring med granat har ett unikt utseende och kan man stärka din personliga stil.

Ring med granat

Ring med granat - Se alla våra granat ringar här. Vi har samlat hela vårt sortiment av ring med granat här. En granat ring kommer att klä alla kvinnor och ger en speciell värme. Granat sten har ett trevligt utseende, som passar de flesta. Du kan kombinerar det med en ring och da har du en modern smycke som kan bäras i nästan alla sammanhang. Hitta en ring med granat på denna sida och göra lycklig dig själv eller en nära bekant. Alla kommer att bli glad att få en ring med granat sten.