Namnhalskedjor i förgyllt silver

Form
 1. Bokstäver
 1. Kulor runda
 1. Rund
 1. Kvadrat
 1. Sport
Kedjetyper
 1. Kul
Kön
 1. Barnsmycken
 1. För män
 1. Namnhalsband med hänge i förgyllt silver
  Guidepris 978,-
  CHANTI-pris 884,-
 2. Namnhalsband med hänge i förgyllt silver
  Guidepris 1233,-
  CHANTI-pris 1029,-
 3. Guidepris 1309,-
  CHANTI-pris 1020,-
 4. Fotboll Namnhalsband med hänge i förgyllt silver
  Guidepris 876,-
  CHANTI-pris 765,-
 5. Guidepris 689,-
  CHANTI-pris 621,-
 6. SALE
  Guidepris 544,-
  CHANTI-pris 468,-
  EXTRA 40% 281,-
 7. Guidepris 689,-
  CHANTI-pris 621,-
 8. Guidepris 689,-
  CHANTI-pris 621,-
 9. Guidepris 893,-
  CHANTI-pris 816,-

Namnhalskedjor i förgyllt silver, hitta en namnhalskedja av hög kvalitet. Vi har ett brett urval av namnhalskedjor i förgyllt silver och de har alla en modern design. Önskar du att se hela sortimentet av namnhalskedjor hittar du det här. Letar du efter en namnhalskedja, har du alltså goda möjligheter för att hitta det hos CHANTI. Våra namnhalskedjor finns för varje smak och är ett ytterst personligt smycke. Skäm bort dig själv eller en bekant med en fin namnhalskedja i förgyllt silver. Beställer du en namnhalskedja hos oss, kan du spara upp till 50 %. Så det finns goda grunder till att köpa namnhalskedjor hos oss. Se igenom vårt urval och välj ut din favorit.

Förgylld namn halsband

Förgylld namn halsband är klassikkeren ovanför dem alla. Namn halsband kommer aldrig gå ur modet, så gör dig själv eller någon du älskar med en av CHANTIS smycken namn halsband. CHANTI har ett brett utbud av namnhalsband för alla. En guld namn halsband på CHANTI är gjorda av bästa kvalitet, och när du köper av oss, sparar du 25% - 70%, och du har levererat paketet till din dörr. Lätt som det blir.

 

Vad är ett namnhalsband i förgyllt silver?

Ett namnhalsband i förgyllt silver är ett halsband med ett tilltalsnamn, som antingen ingår i själva halsbandet eller helt enkelt är graverat.

Hur mycket kostar namnhalsband i förgyllt silver?

Priset på ett namnhalsband i förgyllt silver är vanligtvis lägre än för namnhalsband i guld eller vitguld. Hos CHANTI hittar du ett brett utbud av olika namnhalsband i förgyllt silver i ALLA prisklasser

Vad ska det stå på ett namnhalsband i förgyllt silver?

Många väljer vanligtvis sitt förnamn till ett namnhalsband i förgyllt silver, men det finns inga begränsningar för vilket namn man ska välja. Det kan också vara ett efternamn eller smeknamn, om det är vad du vill. Vad du väljer att ha på beror också på namnhalsbandets design då flera av våra namnhalsband kan ha så många som tre namn.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier