Topas halsband

 1. vacker halsband i silver med hängen i silver med blank yta och 3 facettslipade lila ametister och 2 facettslipade vit topaser.
  Guidepris 969,-
  CHANTI-pris 745,-
 2. rund röd halsband i förgyllt silver med hängen i förgyllt silver med sandblåst yta och 1 facettslipade röd syntetiska rubiner och facettslipad vit topas.
  Guidepris 805,-
  CHANTI-pris 618,-
 3. droppe topas halsband i förgyllt silver med hängen i förgyllt silver med sandblåst yta och 1 facettslipade gul topaser.
  Guidepris 536,-
  CHANTI-pris 410,-
 4. droppe ametist halsband i förgyllt silver med hängen i förgyllt silver med sandblåst yta och 1 facettslipade lila ametister och facettslipad vit topas.
  Guidepris 946,-
  CHANTI-pris 671,-
 5. topas halsband i silver med hängen i silver med sandblåst yta och 1 facettslipade gul topaser.
  Guidepris 514,-
  CHANTI-pris 395,-
 6. rund topas halsband i förgyllt silver med hängen i förgyllt silver med sandblåst yta och 1 facettslipade gul topaser.
  Guidepris 574,-
  CHANTI-pris 358,-
 7. droppe halsband i silver med hängen i silver med sandblåst yta och 1 facettslipade blå corundum och facettslipad vit topas.
  Guidepris 514,-
  CHANTI-pris 395,-
 8. Støvring Design droppe halskedja med berlocker i 8 karat guld med och 1 facettslipade blå topaser.
  Guidepris 2198,-
  CHANTI-pris 2198,-
 9. trekantigt topas halsband i förgyllt silver med hängen i förgyllt silver med sandblåst yta och 1 facettslipade rökfärgad topaser.
  Guidepris 514,-
  CHANTI-pris 395,-
 10. brun topas halsband i silver med hängen i silver med sandblåst yta och 1 facettslipade rökfärgad topaser.
  Guidepris 514,-
  CHANTI-pris 395,-
 11. rund brun topas halsband i silver med hängen i silver med sandblåst yta och 1 facettslipade rökfärgad topaser.
  Guidepris 544,-
  CHANTI-pris 417,-
 12. horn topas halsband i förgyllt silver med hängen i förgyllt silver med blank yta och 1 slät rökfärgad topaser och 6 facettslipade vit zirkoner.
  Guidepris 738,-
  CHANTI-pris 373,-
 13. Fin blad halsband i förgyllt silver med hängen i förgyllt silver med sandblåst yta.
  Guidepris 678,-
  CHANTI-pris 566,-
 14. horn topas halsband i silver med hängen i silver med blank yta och 1 facettslipade rökfärgad topaser och 6 facettslipade vit zirkoner.
  Guidepris 767,-
  CHANTI-pris 596,-
 15. rund topas halsband i förgyllt silver med hängen i förgyllt silver med sandblåst yta och 1 facettslipade rökfärgad topaser.
  Guidepris 574,-
  CHANTI-pris 440,-

En topas halsband ger en exklusiv look, medan topas är en verkligt vacker sten, som bidrar till att ge fantastiska smycken som kan få kvinnor att lysa upp. På denna sida hittar du alla våra topas halsband. De har alla en modern design och kan bäras i de flesta sammanhang. Hitta en vacker topas halsband Chanti.se och få det levererat snabbt i en bra box.

Topas halsband

Topas halsband i guld eller silver med vacker topas går alltid bra för en sommarklänning i vackra nyanser. Du kommer vanligtvis alltid bära topas halsband, eftersom det är ett klassiskt smycke för flickor och kvinnor som kan användas för både vardag och fest, och urvalet är alltid bra på CHANTI. Halsband med topas är kännetecknad till stor del av sina vackra färger och särskilt exklusivt utseende. Topas är en vacker sten, liksom många andra och ger smycken en unik look. En modern topas halsband kommer snart att bli en regelbunden del av din personliga stil särskilt vid finare tillfällen.