Ring med pärla

Material
 1. Förgyllt silver
 1. Silver
Form
 1. Blommor
 1. Guidepris 672,-
  CHANTI-pris 561,-
 2. multifärgat ring i förgyllt silver
  Guidepris 510,-
  CHANTI-pris 476,-
 3. pärla ring i förgyllt silver
  Guidepris 893,-
  CHANTI-pris 646,-
 4. SALE
  Guidepris 1139,-
  CHANTI-pris 918,-
  EXTRA 70% 281,-
 5. Guidepris 485,-
  CHANTI-pris 442,-
 6. pärla ring i förgyllt silver
  Guidepris 510,-
  CHANTI-pris 476,-
 7. SALE
  Guidepris 731,-
  CHANTI-pris 553,-
  EXTRA 60% 332,-
 8. multifärgat ring i förgyllt silver
  Guidepris 510,-
  CHANTI-pris 476,-

Ring med pärla i många utföranden - Vi har en ring med pärla, som passar exakt din stil. Alla våra pärla ringar är snygg och stilren. De kommer säkert att ta väl hand om dig som en kvinna. Om du beställer en ring med pärla hos CHANTI, kan du spara pengar och göra en bra affär. Du kan normalt spara upp till 70% jamfört med butikspriser på alla våra smycken och ringar. Köp en billig ring med pärla i guld eller silver för grossistpriser och spara pengar. Det är enkelt och okomplicerat.

Var kan man köpa pärlringar?

Du kan köpa vackra pärlringar här hos CHANTI. I vårt breda sortiment hittar du allt från vackra abstrakta ringar, till vackra pärlringar i många olika prisklasser!

Vad passar pärlringar till?

Pärlor passar till allt och är inte lika dyra som till exempel diamanter. Hitta vackra pärlringar här hos CHANTI.

Vad kostar en pärlringar?

Pärlringar behöver inte kosta mycket. Hos CHANTI hittar du pärlringar i alla prisklasser, från enkla enkla silverringar till vackra guldringar.
Pärla ringar för kvinnor

Det råder ingen tvekan om att pärla är det perfekta valet för kvinnor. De är vackra, graciös och elegant på samma gång. Något som tilltalar de flesta. Du kan även bära pärla ringar i många olika sammanhang. Det kan vara på fester, på jobbet eller när du bara vill se aptitretande. Alternativen är många och utbud av pärla ringar är stora i CHANTI butik.

Pärl ringar med sötvattenspärlor

Pärl ringar är gjorda av vackra sötvattenspärlor, hitta en fin pärlring här. Pärl ringar blir aldrig omoderna och passar vid alla tillfällen. Se igenom vårt stora urval av pärlringar hos CHANTI idag. Du kan spara upp till 70 %, om du beställer din pärlring hos oss.

Silverringar med pärla

Silverringar med pärla är riktigt fina och eleganta och finns i många olika designs. Silver ring med pärla kan med fördel användas både till vardag och fest. Se CHANTIs urval av pärlringar här. Spara alltid 25% - 70% genom att handla hos CHANTI.

Ring med vit pärla

Ring med vit pärla - Köp en fin pärla ring här. CHANTI har ett brett sortiment av ringar med pärlor i många material och design. Bläddra hela vårt sortiment av ringar, kan du vara säker på att hitta det du letar efter. En ring med vit pärla skulle vara ett bra val, eftersom du kommer att få stor nytta av. Det kan bäras var som helst och matcha alla typer av kläder. Beställ alltid dina smycken och ringar hos CHANTI och dra nytta av våra förmånliga priser och god service när du köper smycken och en ring med en vit pärla.

Ringar med grå pärlor

Ringar med grå pärlor, hitta en vacker pärla ring här. Vi har många vackra ringar med pärlor och våra gråa ringar med pärlor som säkerligen kommer att vara ett bra val. Alla kvinnor kommer att vara glada att ha en pärla ring och det kommer att ge dig en mer förnäm och graciös uttryck. Se alla våra ringar med pärlor igenom och hitta en pärla ring till din smak.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier