Ear cuff

 1. rund ear cuff i silver med blank yta.
  Guidepris 320,-
  CHANTI-pris 261,-
 2. blad ear cuff i silver med blank yta.
  Guidepris 305,-
  CHANTI-pris 253,-
 3. Kranz och Ziegler prästkrage ear cuff i förgyllt silver med och briljantslipat vit emalj.
  Guidepris 589,-
  CHANTI-pris 589,-
 4. rund hjärta ear cuff i silver med blank yta.
  Guidepris 358,-
  CHANTI-pris 201,-
 5. blommor örhäng i silver med blank yta.
  Guidepris 440,-
  CHANTI-pris 395,-
 6. runda ear cuff i silver med blank yta.
  Guidepris 246,-
  CHANTI-pris 186,-
 7. vinge ear cuff i silver med blank yta.
  Guidepris 291,-
  CHANTI-pris 238,-

Urvalet av ear cuff för kvinnor ses här. På CHANTI hittar du ett varierat utbud av ear cuffs, så det finns något för alla. De flesta av våra earcuff örhängen är i silver eller förgyllt silver, men du hittar även ear cuff i ros förgyllt silver och ear cuffsi svart silver. Ear Cuff silverörhängen passar de flesta, och är ett bra komplement till smycke kista.

Bredt utvalg av earcuff

På denne siden finner du noen earcuff som du kan bruke for de fleste arrangementer. For stor eller liten earcuff som du kan bære både hverdag og spesielle anledninger. Earcuff kan bestilles blant annet sølv, forgylt sølv og svart rhodium sølv. CHANTI butikken mange av våre earcuff, og vi har også mange av de kjente merkene smykker. Det finnes ulike modeller der earcuff blant annet hengende fra øret, sitter over øret, sitter på toppen eller bunnen av øret. Mulighetene er mange, og du kan sikkert finne en vakker og moderne earcuff for deg og din stil.

Billiga ear cuffs

Ear cuffs är smarta öron manschetter. Det är en av många typer av örhängen, kännetecknade av att de är placerade i mitten av örat. En ear cuff placeras nära de läder och hänger därför inte dingla som de klassiska örhängen. CHANTI kan erbjuda dig ett brett utbud av billiga ear cuffs online. Vi har ett stort urval av ear cuffs i förgylt silver, silver och rodium. Kort, har vi något för alla.