Ear cuff

Material
 1. Silver
Form
 1. Hjärtan
 1. Rund
 1. Fjädrar
 1. Kulor runda
 1. äkta ear cuff i silver
  Guidepris 340,-
  CHANTI-pris 298,-
 2. Rund ear cuff i silver
  Guidepris 374,-
  CHANTI-pris 349,-
 3. Blad ear cuff i silver
  Guidepris 357,-
  CHANTI-pris 315,-
 4. Rund hjärta ear cuff i silver
  Guidepris 281,-
  CHANTI-pris 247,-
 5. runda ear cuff i silver
  Guidepris 196,-
  CHANTI-pris 179,-
 6. Runda ear cuff i silver
  Guidepris 272,-
  CHANTI-pris 247,-
 7. Vinge ear cuff i silver
  Guidepris 340,-
  CHANTI-pris 298,-

Urvalet av ear cuff för kvinnor ses här. På CHANTI hittar du ett varierat utbud av örhängen ear cuffs, så det finns något för alla. De flesta av våra earcuff örhängen är i silver eller förgyllt silver, men du hittar även ear cuff i ros förgyllt silver och ear cuffsi svart silver. Ear Cuff silverörhängen passar de flesta, och är ett bra komplement till smycke kista.

Vad är earcuffs?

Earcuffs är örhängen som används för den övre, långa delen av örat. Dessa örhängen är runda och öppna, och kan därför fästas på örat utan lås.

Kan du köpa ett ear cuff?

Du kan köpa vackra ear cuffs hos CHANTI.

Vilka ear cuffs är bäst?

De bästa ear cuffs är de du gillar bäst! Men om du är osäker på vad som ser bra ut på dig kan du läsa om ear cuffs på vår blogg.
Bredt utvalg av earcuff

På denne siden finner du noen earcuff som du kan bruke for de fleste arrangementer. For stor eller liten earcuff som du kan bære både hverdag og spesielle anledninger. Earcuff kan bestilles blant annet sølv, forgylt sølv og svart rhodium sølv. CHANTI butikken mange av våre earcuff, og vi har også mange av de kjente merkene smykker. Det finnes ulike modeller der earcuff blant annet hengende fra øret, sitter over øret, sitter på toppen eller bunnen av øret. Mulighetene er mange, og du kan sikkert finne en vakker og moderne earcuff for deg og din stil.

Billiga ear cuffs

Ear cuffs är smarta öron manschetter. Det är en av många typer av örhängen, kännetecknade av att de är placerade i mitten av örat. En ear cuff placeras nära de läder och hänger därför inte dingla som de klassiska örhängen. CHANTI kan erbjuda dig ett brett utbud av billiga ear cuffs online. Vi har ett stort urval av ear cuffs i förgylt silver, silver och rodium. Kort, har vi något för alla.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier