Ear cuff

 1. rund ear cuff i silver med blank yta.
  Guidepris 298,-
  CHANTI-pris 268,-
 2. blad ear cuff i silver med blank yta.
  Guidepris 283,-
  CHANTI-pris 253,-
 3. äkta ear cuff i silver med blank yta.
  Guidepris 268,-
  CHANTI-pris 238,-
 4. runda ear cuff i silver med blank yta.
  Guidepris 216,-
  CHANTI-pris 194,-
 5. ear cuff i förgyllt silver med blank yta.
  Guidepris 596,-
  CHANTI-pris 499,-
 6. blommor örhäng i silver med blank yta.
  Guidepris 544,-
  CHANTI-pris 410,-
 7. rund hjärta ear cuff i silver med blank yta.
  Guidepris 231,-
  CHANTI-pris 201,-
 8. SALE Vinge ear cuff i silver
  vinge ear cuff i silver med blank yta.
  Guidepris 268,-
  CHANTI-pris 119,-

Urvalet av ear cuff för kvinnor ses här. På CHANTI hittar du ett varierat utbud av örhängen ear cuffs, så det finns något för alla. De flesta av våra earcuff örhängen är i silver eller förgyllt silver, men du hittar även ear cuff i ros förgyllt silver och ear cuffsi svart silver. Ear Cuff silverörhängen passar de flesta, och är ett bra komplement till smycke kista.

Bredt utvalg av earcuff

På denne siden finner du noen earcuff som du kan bruke for de fleste arrangementer. For stor eller liten earcuff som du kan bære både hverdag og spesielle anledninger. Earcuff kan bestilles blant annet sølv, forgylt sølv og svart rhodium sølv. CHANTI butikken mange av våre earcuff, og vi har også mange av de kjente merkene smykker. Det finnes ulike modeller der earcuff blant annet hengende fra øret, sitter over øret, sitter på toppen eller bunnen av øret. Mulighetene er mange, og du kan sikkert finne en vakker og moderne earcuff for deg og din stil.

Billiga ear cuffs

Ear cuffs är smarta öron manschetter. Det är en av många typer av örhängen, kännetecknade av att de är placerade i mitten av örat. En ear cuff placeras nära de läder och hänger därför inte dingla som de klassiska örhängen. CHANTI kan erbjuda dig ett brett utbud av billiga ear cuffs online. Vi har ett stort urval av ear cuffs i förgylt silver, silver och rodium. Kort, har vi något för alla.