Akvamarin hängen

Material
 1. Guld
 1. Förgyllt silver
 1. Vitguld
 1. 14 karat guld
 1. 14 karat vitguld
Färge
 1. Blå
 1. Vit
 1. Grå
Form
 1. Rosett
 1. Hjärtan
 1. Guidepris 9767,-
  CHANTI-pris 9138,-
 2. Guidepris 9248,-
  CHANTI-pris 8662,-
 3. Guidepris 2032,-
  CHANTI-pris 1862,-
 4. akvamarin hängen i 14 carat vitguld
  Guidepris 4123,-
  CHANTI-pris 3434,-
 5. SALE
  Guidepris 1054,-
  CHANTI-pris 901,-
  EXTRA 20% 723,-
 6. Guidepris 3094,-
  CHANTI-pris 2822,-
 7. Guidepris 4046,-
  CHANTI-pris 3698,-

Akvamarin hängen i guld, silver eller vitt guld för stilmedvetna kvinnan. Du kan hitta ett stort urval av hängen med akvamarin for kvinnor och flickor på CHANTI, där du kan kombinera din akvamarin hänge med din favorit halsband i silver, vitt guld eller guld. Beställ idag och du kommer att få din akvamarin hängen levereras i en vacker låda direkt till din dörr inom några dagar. Akvamarin smycken är mycket populära bland våra stentyper.

Hängen med akvamarin

Hängen med akvamarin kan köpas här. Hängen med akvamarin har en fin ljus blå sten, som utan tvekan vill klä alla. Hängen med akvamarin kan passande användas till både fest och vardag. Köp idag, och gläd dig själv eller en du håller av.

Guld hängen med akvamarin

Guld hängen med akvamarin är super vacker. CHANTI har ett utmärkt utbud av guld hängen med akvamarin och du kan se dem alla här. Vi har guld hängen med akvamarin för alla, så det är bara om att hitta den perfekta. Du betalar säkert på nätet och har en 30-dagars öppet köp.

Silver hänge med akvamarin

Silver hänge med akvamarin finner du här på sidan. Den klassiska akvamarin är blå, men färgen kan variera från en ljus till en nästan grön blå. Se vårt urval av silver hängen med akvamarin här. Hos CHANTI är du säker på att hitta ett silver hänge i din smak.

Akvamarin hängen 

Akvamarin hängen är perfekt för alla halsband. Så är du en ny hänge med akvamarin, har du goda chanser att hitta den här. CHANTI har ett stort utbud av fina hängen i många olika stenar, material och mönster. Se urvalet genom och välj din favorit. Om du köper en akvamarin hängen från oss får du den i en fin presentförpackning.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier