Armband i stål

 1. NORDAHL ANDERSEN armband i stål med .
  Guidepris 475,-
  CHANTI-pris 451,-
 2. NORDAHL ANDERSEN armband i stål med och facettslipad mörkgrön turkis.
  Guidepris 564,-
  CHANTI-pris 539,-
 3. NORDAHL ANDERSEN armband i förgyllt stål med .
  Guidepris 636,-
  CHANTI-pris 604,-
 4. NORDAHL ANDERSEN bruna armband i stål med och slät brun tigeröga.
  Guidepris 564,-
  CHANTI-pris 531,-
 5. NORDAHL ANDERSEN armband i stål med och facettslipad sort onyx.
  Guidepris 564,-
  CHANTI-pris 536,-
 6. panzerarmband i stål med blank yta.
  Guidepris 346,-
  CHANTI-pris 322,-
 7. OBS: Där är INGEN bytesrätt/returrätt.

  namnarmband i stål med blank yta

  OBS: Vi producerar namnet PRECIS som du skriver det i fältet

  LEVERANSTIDEN äR CA. 3 VECKOR
  Guidepris 588,-
  CHANTI-pris 531,-
 8. SALE Nordahl andersen armband i stål brun jasper
  EXTRA 40%
  NORDAHL ANDERSEN armband i stål med och facettslipad brun jasper.
  Guidepris 564,-
  CHANTI-pris 536,-
  EXTRA 40% 322,-
 9. armband i stål med blank yta.
  Guidepris 322,-
  CHANTI-pris 298,-

Stål armband är vackra och ger mannen en maskulint uttryck. Du har goda möjligheter att hitta coola armband stål. Vi har ett stort utbud av eleganta armband stål att alla har en god kvalitet. Armband kan du få hos CHANTI i många olika utföranden, motiv och material. Vi har armband för alla. Alla våra armband i stål har god kvalitet och lång livslängd. Du kommer snabbt komma att uppskatta vår stålarmband och kan bäras i många sammanhang. Beställ en fin stålarmband på webbplatsen och få den i en fin presentförpackning. Vi har låga priser och kan alltid erbjuda snabb leverans.

Vilken storlek stålarmband?

Storleken på ditt stålarmband är bara omkretsen av din handled. Om omkretsen på din handled (löst mätt) är 18 cm måste du därför välja ett stålarmband på 18 cm.

Vilken hand bär du stålarmband på?

Det är helt upp till dig vilken handled du bär stålarmband på. Har du en klocka på vänster handled kan det dock vara smart att sätta stålarmbandet på höger sida.

Kan män bära stålarmband?

Stålarmband är en av de vanligaste typerna av smycken män går med. De är mer rustika än andra armband och är därför de perfekta herrsmyckena.
Stål armband för män


Vackert stål armband för män - Hitta en modern armband stål. Vi har ett stort utbud av eleganta armband stål för män som passar de flesta. Alla våra armband har mönster som följer den nuvarande trenden, och det ger dem ett unikt utseende. En term som de flesta människor vill åsamka sig. Så är du en ny smycke våra stål armband för män vara ett bra val. De har trendig design och en bra hållbarhet. Samtidigt relativt tidlösa, vilket innebär att du kan njuta av armbandet i många år. Du kan bära stål armband för män i många sammanhang, och det kommer snabbt att bli en regelbunden del av din personliga stil. Köp en fin armband i stål över och ta emot det på en fin presentförpackning. Vi skickar det snabbt, och du kommer alltid att ha 30 dagar returret.Stål armband för män