Vackra diamantringar

Figarokedjor

 1. figarohalskedja i silver med blank yta.
  Guidepris 857,-
  CHANTI-pris 633,-
 2. figarohalskedja i silver med blank yta.
  Guidepris 581,-
  CHANTI-pris 425,-
 3. vacker figarohalskedja i silver med blank yta.
  Guidepris 976,-
  CHANTI-pris 708,-
 4. fin figarohalskedja i silver med blank yta.
  Guidepris 224,-
  CHANTI-pris 164,-
 5. figarohalskedja i silver med blank yta.
  Guidepris 231,-
  CHANTI-pris 171,-
 6. fin kort figarohalskedja i silver med blank yta.
  Guidepris 671,-
  CHANTI-pris 574,-
 7. tunn figarohalskedja i silver med blank yta.
  Guidepris 149,-
  CHANTI-pris 112,-
 8. moderna figarohalskedja i silver med blank yta.
  Guidepris 901,-
  CHANTI-pris 656,-

En figaro kedja är en fin kedja som har en speciell utformning. En figaro halsband passar de flesta människor och vara ett bra val om du letar efter en ny halsband som du kommer att kunna bära utan hänge. Vi har ett stort urval av figaro kedjor så att du kan vara säker på att hitta en lämplig modell här. Om du beställer ett halsband på Chanti.se har du alltid 30 dagar att återvända, och vi levererar snabbt. Det är enkelt och billigt att köpa halsband med oss.

Silver figarokedjor

Fina silver figarokedjor, hitta ett fint silverhalsband på Chanti. Vi har ett brett urval av silverhalsband och du kan hitta silverkedjor utan och med hänge. Vi har något för varje smak. Se alla våra figarokedjor i silver här på sidan och hitta den figarokedja som matchar din stil. Alla kan hitta ett passande silverhalsband på Chanti och beställer du det här, kommer du att få det i en fin presentask.

Figarokedjor i guld

Figarokedjor i guld är fina och finns till ytterst förnuftiga priser. På Chanti kan du spara upp till 70 %, om du köper guldkedjor hos oss. Vi har ett brett urval av guldkedjor och du kan garanterat hitta en passande modell. Utöver figarokedjor i guld, hittar du många andra slags guldkedjor i vårt sortiment. Se dig omkring och hitta en guldkedja i din smak. Det kan vara figarokedjor, pansarkedjor eller en av våra andra fina varianter.

Figaro kedjor i 38 cm, 42 cm och 45 cm

En figaro halsband i 38 cm, 42 cm och 45 cm har en speciell design som tilltalar många och kommer att pryda mest, och figaro kedjorna är inte populärt utan anledning. Det är fina halsband, som utan tvekan kommer att göra dig mer attraktiv. Du kommer att hitta ett bra urval av figaro kedjor i 38 cm, 42 cm och 45 cm här. Beställ en Figaro kedja med oss, kan du ofta spara upp till 70%.

Figaro halskedjor i 50 cm, 55 cm och 60 cm

En modern figaro halsband i 50 cm, 55 cm eller 60 cm hittar du här på sidan, som CHANTI har ett brett utbud av figarokedjor i modern design. Har du föredrar att bära halsband med en längd av 50 cm, 55 cm eller 60 cm du kan hitta en lämplig figaro halsband här. Alla våra halsband har i allmänhet en hög kvalitet, och du kan ofta spara upp till 70% på några smycken på CHANTI.