Läderhalsband

 1. halsband i läder 45 cm x 3,0 mm
  Guidepris 230,-
  CHANTI-pris 196,-
 2. halsband i läder 55 cm x 3,0 mm
  Guidepris 281,-
  CHANTI-pris 255,-
 3. halsband i läder 50 cm x 3,0 mm
  Guidepris 255,-
  CHANTI-pris 230,-
 4. halsband i läder 45 cm x 4,0 mm
  Guidepris 255,-
  CHANTI-pris 230,-
 5. halsband i läder 45 cm x 5,0 mm
  Guidepris 281,-
  CHANTI-pris 255,-
 6. halsband i läder 50 cm x 5,0 mm
  Guidepris 306,-
  CHANTI-pris 281,-
 7. halsband i läder 55 cm x 5,0 mm
  Guidepris 349,-
  CHANTI-pris 306,-
 8. halsband i läder 55 cm x 4,0 mm
  Guidepris 306,-
  CHANTI-pris 281,-
 9. halsband i läder 50 cm x 4,0 mm
  Guidepris 281,-
  CHANTI-pris 255,-

Läderhalsband med naturlig look, vi har ett brett urval av halsband i läder. Hos CHANTI hittar du ett urval av halsband i läder, i många olika färger. En läderhalsband, kan användas till alla typer av hängen och är välägnade till både män och kvinnor. Letar du efter en fin läderhalsband har du kommit till det rätta stället. Du kan garanterat hitta en attraktiv läderhalsband, om du ser igenom vårt sortiment av halsband. Skäm bort dig själv eller en bekant med en fin läderhalsband, som passar till de flesta personer. Om du beställer en fin läderhalsband, kommer du få det skickat direkt till din dörr i en vacker presentask.

Läder Halsband

Läder halsband med vacker design. CHANTI har ett brett urval av läderhalsband i en mängd olika former och mönster. Vem som helst kan hitta en lämplig läderhalsband som matchar deras personliga stil. Om du köper en läderhalsband med oss, kan du göra en bra affär och spara pengar. Vi är betydligt billigare än butikspriserna eftersom vi säljer till grossistpriser. Detta innebär att du kan normalt spara mellan 25-70% på våra smycken. Bläddra valet av läderhalsband och hitta en modell som passar din personliga stil. Vi skickar din läderhalsband i en fin presentförpackning snabbt och säkert. Du kommer alltid att ha 30 dagars full returrätt om du skulle ångra. Boka dina smycken på sidan och glida problem i butiken.

Silver läderhalsband

Silver läderhalsband kan fås med eller utan hänge, vi har många läderhalsband i silver. En silver läderhalsband sätter ett helt särskilt prägel, och er bl.a. bra till smycken till män. Se urvalet av läderhalsband i silver och spara alltid 25 - 70 % genom att handla hos CHANTI. Du har alltid 30 dagars full returrätt. Skäm bort dig själv med en fin läderhalsband i silver och få den levererat snabbt.

Kedjor i läder 

Kedjor i läder är mycket populära, hitta en billig läderkedja här. Du kan hitta läderkedjor i många olika färger och designs. Hos CHANTI hittar du ett stort urval av läderkedjor till billiga priser, så du kan hitta precis den halsband som passar till dig. CHANTI är Danmarks största smyckesite på nätet och har ett brett urval av läderkedjor, till varje smak.

Läderhalsband med hänge

På CHANTI hittar du ett stort utbud av läder halsband med hänge i många olika färger och hängen. Här hittar du bland annat halsband läder med hängen i hjärtan och abstrakta former med zirconia. En läderhalsband med hänge är lämplig för både män och kvinnor, men kommittén är störst för kvinnor. Beställa en trevlig läder halsband med ett hänge med oss och spara pengar och få smycken levereret snabbt i attraktiva presentförpackning .

Läderhalsband utan hängen

Läder halsband utan hängen är vackra och mycket populära eftersom du kan välja om du bara vill gå endast med läderhalsband ensamt eller kombinera den med en egen hängande från dölja. På CHANTI hittar läderhalsband utan hänge i många olika former och färger som kan bäras i alla samma hänga och har en god hållbarhet. De har alla snygg design och kommer säkert passar dig.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier