Produkt
 1. Ringar
 1. Örhängen
 1. Armband
 1. Hängen
Material
 1. Silver
 1. Förgyllt silver
Färge
 1. Vit
Form
 1. Blommor
 1. Prästkrage
 1. Kranz och Ziegler prästkrage smycke set i silver vit emalj
  Guidepris 765,-
  CHANTI-pris 731,-
 2. SALE
  10 mm kranz och ziegler prästkrage ring i förgyllt silver vit emalj
  Guidepris 1012,-
  CHANTI-pris 910,-
  EXTRA 20% 731,-
 3. SALE
  15 mm Kranz och Ziegler prästkrage hängen i silver vit emalj
  Guidepris 757,-
  CHANTI-pris 714,-
  EXTRA 50% 714,-
 4. SALE
  11 mm Kranz och Ziegler prästkrage örhängen i silver vit emalj
  Guidepris 757,-
  CHANTI-pris 714,-
  EXTRA 50% 714,-
 5. prästkrage zirkon armband i förgyllt silver
  Guidepris 731,-
  CHANTI-pris 672,-

Marguerit smycken från den danska smycken varumärke Kranz & Ziegler är vackra och eleganta smycken som du kommer att bli mycket glad. Marguerit smycken är några populära smycken bland flickor och kvinnor, så njuta av någon du älskar med en marguerit halsband från Kranz och Ziegler. CHANTI gå efter något för alla behov, så hittar du ett brett urval av marguerit smycken på denna sida. Vi skickar även smycken i attraktiva presentförpackning direkt till din dörr.

Kranz & Ziegler marguerit örhängen

Kranz & Ziegler örhängen eller earcuffs med marguerit design som du hittar här. CHANTI är stolt att förhandla smykkebrandet Kranz & Ziegler och deras populära örhängen och earcuffs. Kranz och Ziegler marguerit örhängen och earcuffs och deras andra smycken är allmänt känt för den höga kvaliteten och modeuttryck, och det är väl illustreras i reklamen med sångaren Medina som frontman.

Marguerit halsband från Kranz & Ziegler

Vackra marguerit halsband från Kranz & Ziegler. På CHANTI har du alla möjligheter att hitta ett halsband som passar din personliga stil. Vi har dem i många varianter och på denna sida kan du se alla våra Kranz och Ziegler halsband. De kännetecknas av sin höga kvalitet och design. Den danska hantverk som bäst. Se alla varianter igenom från Kranz och Ziegler, eller hitta någon av våra andra typer halsband.

Kranz & Ziegler marguerit hängen

Marguerit hängen från märket Kranz & Ziegler är vackra och klassiska smycken som du alltid kommer att kunna hitta igen och om igen. Du kan förvänta dig att hitta smycken i guld, silver och silver från smykkebrandet och hängen med oss är gjord av förgyllt silver eller silver.

Kranz och Ziegler marguerit  armband

Kranz och Ziegler armband i vackra mönster. Du kan alltid vara säker på fashionabla smycken till en hög designnivå från Kranz och Ziegler. Detsamma gäller med dessa armband. De flesta människor förknippar smykkebrandet med Medina, som har blivit en populär galjonsfigur för dem. Ett tydligt uttryck för sin status och varför ska du ha sina armband i smyckeskrin.

Marguerit broscher från Kranz & Ziegler

Marguerit broscher från Kranz & Ziegler. Den danska smyckesvarumärket tillverkar många typer av smycken och broscher är en av dessa. De flesta känner marguerit blomma och attraktiv design som de ger ett smycke. En brosch med marguerit från Kranz och Ziegler skulle vara ett bra val. De kommer att bäras på många sätt och finns i både svart och vitt varianter.

Kranz & Ziegler ringar

Smart Kranz & Ziegler ringar i elegant design. Ringarna från Kranz och Ziegler är ett bra uttryck för vad de står för. Hög kvalitet, modern design och danskt hantverk som bäst. Den är till och med i kombination med marguerit ringar från Kranz & Ziegler, dvs med den välkända danska blomma. Dessa fingerrringe kommer att vara ett bra val om du vill stärka din stil eller glädja en vän.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier