1. Kranz och Ziegler prästkrage ring i förgyllt silver med och briljantslipat vit emalj.
  Guidepris 887,-
  CHANTI-pris 693,-
 2. Kranz och Ziegler prästkrage vita ring i förgyllt silver med och briljantslipat vit emalj.
  Guidepris 1185,-
  CHANTI-pris 1155,-
 3. Kranz och Ziegler prästkrage hängen i förgyllt silver med och briljantslipat vit emalj.
  Guidepris 596,-
  CHANTI-pris 596,-
 4. Kranz och Ziegler prästkrage örhängen i förgyllt silver med och briljantslipat vit emalj.
  Guidepris 887,-
  CHANTI-pris 887,-
 5. Kranz och Ziegler prästkrage vita örhängen i förgyllt silver med och 1 briljantslipade vita emaljer.
  Guidepris 1185,-
  CHANTI-pris 1125,-
 6. Kranz och Ziegler prästkrage hängen i silver med och slät vit emalj.
  Guidepris 522,-
  CHANTI-pris 522,-
 7. Kranz och Ziegler prästkrage örhängen i silver med och slät vit emalj.
  Guidepris 820,-
  CHANTI-pris 820,-
 8. Kranz och Ziegler prästkrage ring i rhodinerat silver med och briljantslipat sort emalj.
  Guidepris 1036,-
  CHANTI-pris 1036,-
 9. Kranz och Ziegler prästkrage ear cuff i förgyllt silver med och briljantslipat vit emalj.
  Guidepris 589,-
  CHANTI-pris 559,-

Marguerit smycken från den danska smycken varumärke Kranz & Ziegler är vackra och eleganta smycken som du kommer att bli mycket glad. Marguerit smycken är några populära smycken bland flickor och kvinnor, så njuta av någon du älskar med en marguerit halsband från Kranz och Ziegler. CHANTI gå efter något för alla behov, så hittar du ett brett urval av marguerit smycken på denna sida. Vi skickar även smycken i attraktiva presentförpackning direkt till din dörr.

Kranz & Ziegler marguerit örhängen

Kranz & Ziegler örhängen eller earcuffs med marguerit design som du hittar här. CHANTI är stolt att förhandla smykkebrandet Kranz & Ziegler och deras populära örhängen och earcuffs. Kranz och Ziegler marguerit örhängen och earcuffs och deras andra smycken är allmänt känt för den höga kvaliteten och modeuttryck, och det är väl illustreras i reklamen med sångaren Medina som frontman.

Marguerit halsband från Kranz & Ziegler

Vackra marguerit halsband från Kranz & Ziegler. På CHANTI har du alla möjligheter att hitta ett halsband som passar din personliga stil. Vi har dem i många varianter och på denna sida kan du se alla våra Kranz och Ziegler halsband. De kännetecknas av sin höga kvalitet och design. Den danska hantverk som bäst. Se alla varianter igenom från Kranz och Ziegler, eller hitta någon av våra andra typer halsband.

Kranz & Ziegler marguerit hängen

Marguerit hängen från märket Kranz & Ziegler är vackra och klassiska smycken som du alltid kommer att kunna hitta igen och om igen. Du kan förvänta dig att hitta smycken i guld, silver och silver från smykkebrandet och hängen med oss är gjord av förgyllt silver eller silver.

Kranz och Ziegler marguerit  armband

Kranz och Ziegler armband i vackra mönster. Du kan alltid vara säker på fashionabla smycken till en hög designnivå från Kranz och Ziegler. Detsamma gäller med dessa armband. De flesta människor förknippar smykkebrandet med Medina, som har blivit en populär galjonsfigur för dem. Ett tydligt uttryck för sin status och varför ska du ha sina armband i smyckeskrin.

Marguerit broscher från Kranz & Ziegler

Marguerit broscher från Kranz & Ziegler. Den danska smyckesvarumärket tillverkar många typer av smycken och broscher är en av dessa. De flesta känner marguerit blomma och attraktiv design som de ger ett smycke. En brosch med marguerit från Kranz och Ziegler skulle vara ett bra val. De kommer att bäras på många sätt och finns i både svart och vitt varianter.

Kranz & Ziegler ringar

Smart Kranz & Ziegler ringar i elegant design. Ringarna från Kranz och Ziegler är ett bra uttryck för vad de står för. Hög kvalitet, modern design och danskt hantverk som bäst. Den är till och med i kombination med marguerit ringar från Kranz & Ziegler, dvs med den välkända danska blomma. Dessa fingerrringe kommer att vara ett bra val om du vill stärka din stil eller glädja en vän.