Topas armband

 1. vackert opal barnarmband i förgyllt silver med hängen i förgyllt silver med sandblåst yta och 1 facettslipade rosa opalor och 2 facettslipade vit topaser.
  Guidepris 829,-
  CHANTI-pris 644,-
 2. blå barnarmband i förgyllt silver med hängen i förgyllt silver med sandblåst yta och 1 facettslipade blå turkiser och 2 facettslipade vit topaser.
  Guidepris 467,-
  CHANTI-pris 443,-
 3. SALE runt topas armband i förgyllt silver med hängen i förgyllt silver
  EXTRA 30%
  runt topas armband i förgyllt silver med hängen i förgyllt silver med sandblåst yta och 1 facettslipade röd syntetiska rubiner och facettslipad vit topas.
  Guidepris 564,-
  CHANTI-pris 515,-
  EXTRA 30% 362,-
 4. vackert blå topas armband i silver med hängen i silver med sandblåst yta och 3 facettslipade blå topaser.
  Guidepris 547,-
  CHANTI-pris 491,-
 5. SALE Fint blå topas armband i silver med hängen i silver
  EXTRA 20%
  fint blå topas armband i silver med hängen i silver med sandblåst yta och 1 facettslipade blå topaser.
  Guidepris 692,-
  CHANTI-pris 612,-
  EXTRA 20% 491,-
 6. SALE ID Fine Ibiza armband i förgyllt silver grön peridot rökfärgad kvarts röd rhodolit citron topas blå iolit
  EXTRA 40%
  ID Fine Ibiza armband i förgyllt silver med och 1 facettslipade gröna peridoter och 1 facettslipade rökfärgade kvarts och 1 facettslipade röda rhodolit och 1 facettslipade citroner topaser och 1 facettslipade blå ioliter. modell: IDB013GDMULTI
  Guidepris 803,-
  CHANTI-pris 803,-
  EXTRA 40% 483,-
 7. labradorit armband i förgyllt silver med hängen i förgyllt silver med blank yta och 1 facettslipade grå labradoriter och 2 facettslipade vit topaser.
  Guidepris 475,-
  CHANTI-pris 427,-
 8. SALE Fin blad topas armband i förgyllt silver med hängen i förgyllt silver
  EXTRA 20%
  Fin blad topas armband i förgyllt silver med hängen i förgyllt silver med sandblåst yta och 3 facettslipade blå topaser.
  Guidepris 596,-
  CHANTI-pris 531,-
  EXTRA 20% 427,-
 9. SALE ID Fine Ibiza armband i silver grön peridot rökfärgad kvarts röd rhodolit citron topas blå iolit
  EXTRA 40%
  ID Fine Ibiza armband i silver med och 1 facettslipade gröna peridoter och 1 facettslipade rökfärgade kvarts och 1 facettslipade röda rhodolit och 1 facettslipade citroner topaser och 1 facettslipade blå ioliter. modell: IDB013SLMULTI
  Guidepris 604,-
  CHANTI-pris 604,-
  EXTRA 40% 362,-
 10. SALE Runt armband i silver med hängen i silver
  EXTRA 70%
  runt armband i silver med hängen i silver med sandblåst yta och 1 facettslipade vit kvarts och facettslipad vit topas.
  Guidepris 531,-
  CHANTI-pris 483,-
  EXTRA 70% 145,-

Topas armband är vacker och har en exklusiv känsla. Alla kvinnor kommer att vara stolta över att ha en topas armband, eftersom den kommer att få en kvinna att glänsa. Så behöver du en ny smart armband, vår armband med topas vara det rätta valet. Vem som helst kan bära topas smycken och få stor glädje av det. Armbandet kan bäras vid alla tillfällen och för många typer av kläder. Bläddra hela vårt utbud av armband och hitta en som passar din stil. Om du beställer en topas armband eller smycken med andra typer av sten med oss, kommer du att dra nytta av våra låga priser och snabba leveranser.

Silver armband med topas

Silver armband med topas klär alla och kan användas till både vardag och fest. Topasen fås i många olika färger, av vilka den blå är den vanligaste. Den blå topas armband kläder alla och det kan användas för både vardag och fest. Alla våra topas armband bidrar till att ge dig ett trevligt utseende när du bär dem. Se urvalet av silver armband med topas här och spara alltid 25% - 70% genom att handla vackra smycken hos CHANTI.