Citrin hängen

Material
 1. Guld
 1. Förgyllt silver
 1. 8 karat guld
 1. 14 karat guld
Färge
 1. Gul
 1. Vit
 1. Blå
 1. Grön
 1. Lila
 1. Multifärgat
Form
 1. Oval
 1. Hjärtan
 1. Droppe
 1. SALE
  Guidepris 3009,-
  CHANTI-pris 2873,-
  EXTRA 40% 2304,-
 2. multifärgat hängen i förgyllt silver
  Guidepris 893,-
  CHANTI-pris 731,-
 3. SALE
  Droppe citrin halsband i förgyllt silver med hängen i förgyllt silver
  Guidepris 765,-
  CHANTI-pris 706,-
  EXTRA 60% 493,-
 4. Guidepris 5695,-
  CHANTI-pris 5194,-
 5. Guidepris 3808,-
  CHANTI-pris 3477,-

Citrin hängen i guld, silver eller vitt guld för den modemedvetna kvinnan. Du kan hitta ett stort urval av hängen med citrin för kvinnor och flickor på CHANTI, där du kan kombinera ditt guld hängen citrin med din favorit halsband i silver, vitt guld eller guld. Beställ idag och du kommer att få din hänge med citrin eller andra stentyper silver eller guld levereras i en vacker låda direkt till din dörr snabbt.

Hängen med citrin

Hängen med citrin är gjorda av gula stenar, som tillsammans utgör ett fint smycke. Hängen med citrin fås hos CHANTI till fördelaktiga priser. Klicka in idag och se det stora urval av smycken till både herrar och damer, häribland hängen med citrin.

Guld hängen med citrin

Guld hängen med citrin är perfekt att ge halsbandet lite förändring. Med olika guld hängen med citrin, en enda halsband har många olika uttryck och används för både vardag och fest. Spara 25% - 70% på alle hängen hos CHANTI och få levererat snabbt.

Citrin hängen 

Vackra citrin hängen i bra kvalitet. Vi har många fina hängen i citrin, vilket kommer att vara bra för de flesta halsband. Så letar du efter en ny hänge som kan förnya ditt halsband, en citrin hänge vara ett bra val. Vem som helst kan använda en citrin hänge och det kan gå till de flesta kläder. Hitta ett fint hänge till din halsband på CHANTI och få den levererad direkt till din dörr.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier