Diamant armband

Material
 1. Förgyllt silver
 1. SALE
  Red Barnet Aagaard armband i förgyllt silver vit diamant
  Guidepris 487,-
  CHANTI-pris 462,-
  EXTRA 20% 371,-

Diamond armband finns i många olika utföranden och vi har många trevliga diamanthalsband. De kommer att komplettera utseende. Bli kvällens mittpunkt med en elegant diamantarmband. Alla våra diamantarmband skenor kvalitet och passar de flesta kvinnor. Beställer du ett armband hos CHANTI, kan du spara upp till 70%. Samtidigt kommer du att få din diamant armband levereras snabbt i fina presentaskar. Skäm bort dig själv eller någon du känner med en diamant armband.

Vilken storlek diamantarmband?

Storleken på ditt diamantarmband är bara omkretsen av din handled. Om omkretsen på din handled (löst mätt) är 18 cm måste du därför välja ett diamantarmband på 18 cm.

Vilken hand bär du diamantarmband på?

Det är helt upp till dig vilken handled du bär diamantarmband på. Har du en klocka på vänster handled kan det vara smart att sätta diamantarmbandet till höger.

Vad kostar ett diamantarmband?

Diamantarmband är ofta lite billigare än till exempel diamantringar och örhängen då diamanter är mindre. Här på CHANTI hittar du vackra diamantarmband till ett överkomligt pris. Unna dig själv eller din älskade ett vackert diamantarmband.
Armband med diamanter

Armband med diamanter i fina designs - Beställ ditt armband med diamanter här. CHANTI har nämligen låga priser som betydligt lägre jämförs med de rekommenderade detaljhandelspriserna. Vi har också ett stort urval av armband med diamanter och andra fina stenar typer. Ett armband med diamanter kommer att klä alla kvinnor och göra dig mycket mer attraktiv. En diamantarmband kommer att göra dig glänsa alla fina tillfällen. Bläddra hela vårt sortiment av armband och hitta en fin armband som passar din personliga stil. Om du köper ett armband med diamanter från oss, erbjuder vi en snabb och säker direkt till din dörr. Du slipper krångel med butiker och kommer alltid att ha 30 dagars full returrätt om du skulle häva köpet.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier