Kranz och Ziegler

Produkt
 1. Örhängen
 1. Hängen
 1. Ringar
Material
 1. Förgyllt silver
 1. Silver
Stentype
 1. Emalj
Färge
 1. Vit
Form
 1. Prästkrage
 1. Blommor
 1. Kranz och Ziegler prästkrage smycke set i silver vit emalj
  Guidepris 765,-
  CHANTI-pris 731,-
 2. SALE
  15 mm Kranz och Ziegler prästkrage hängen i förgyllt silver vit emalj
  Guidepris 927,-
  CHANTI-pris 893,-
  EXTRA 50% 451,-
 3. SALE
  10 mm Kranz och Ziegler prästkrage örhängen i förgyllt silver vit emalj
  Guidepris 1012,-
  CHANTI-pris 978,-
  EXTRA 50% 493,-
 4. SALE
  11 mm Kranz och Ziegler prästkrage örhängen i silver vit emalj
  Guidepris 757,-
  CHANTI-pris 714,-
  EXTRA 40% 434,-
 5. SALE
  15 mm Kranz och Ziegler prästkrage hängen i silver vit emalj
  Guidepris 757,-
  CHANTI-pris 714,-
  EXTRA 40% 434,-

Kranz och Ziegler smycken är av hög kvalitet med exklusiv design. Smycken från Kranz och Ziegler är särskilt kännetecknas av lysande och vacker dansk design i kombination med bra hantverk och bra material. Du kommer säkert att bli glad för Kranz och Ziegler smycken, oavsett om du väljer armband, örhängen, halsband eller något annat. Bläddra vårt stora urval och låt dig frestas.

Örhängen
Ringar
Halsband
Marguerit smycken

Kranz och Ziegler smycken

Här hos CHANTI är vi stolta över att förhandla Kranz och Ziegler smycken. Den vackra smycken finns i många olika utföranden och passar varje kvinnas smycken samling. Vi säljer både Kranz och Ziegler örhängen, halsband och ringar och hängen och armband. Ett av kännetecknen för Kranz och Zieglers smycken är deras marguerit smycken, som är en av våra mest sålda produkter. Du hittar också många billiga Kranz och Ziegler smycken i silver, förgyllt silver och svart silver här. Köp din Kranz och Ziegler smycken här, och få dem levererade i en fin låda inom 3-4 arbetsdagar.

Kranz och Ziegler prästkrage smycken

Den allra första marguerit smycken var en klassisk brosch med en blomma huvud vitt och guld, men har sedan dess expanderat till en samling bestående av ringar, örhängen och halsband. De tolkats av många - inklusive Kranz och Ziegler. Marguerit smycken från Kranz och Ziegler är bland våra mest sålda produkter och det förstår man. Det är den välkända klassiska design som har varit en modern och fräsch känsla och passar alla typer av kvinnor, oavsett ålder.

Kranz och Ziegler - ger nytt liv till kläder

Oavsett om du är klassisk och feminin eller kallt och rå så du kan vara säker på att hitta ett par örhängen eller ett halsband från Kranz och Zielger som passar just dig. De smycken är mångsidiga och kan bäras för både vardag och fest. Om du väljer ett smycke från Kranz och Zielger du också välja kvalitet, klassisk design och sofistikerad elegans - och vem är inte intresserad av det?

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier