Smyckestrender: Sommaren 2022

Smyckestrender: Sommaren 2022

Tanken på de långa nätterna, varma temperaturerna och varma färgerna ger glädje och leenden till våra läppar, och det är inte att få ner armarna! Nedan har vi samlat våra bästa förslag och råd för att hitta dina favorit sommarsmycken för sommaren 2022. 

Pärlor 
- Modern smykker 2022

Pärlan kallas havets juvel - och av goda skäl. I många år har pärlsmycken förknippats med ens mormors favoritsmycken, men det är inte alls fallet längre. Under de senaste åren har pärlor blivit mer "trendiga" bland unga publik än någonsin tidigare. Pärlor används nu för örhängen, halsband, armband, fotleder och till och med hårspännen.  Pärlsmycken kan användas för alla typer av tillfällen. Till exempel kan pärlor bäras som ett vackert halsband för ett fint arrangemang, eller ett pärlarmband stylat med jeans varje dag.  Det finns många goda anledningar till varför pärlan är perfekt för ett sommarsmycke. Pärlans skönhet är inte bara i sig, pärlan är också ett av få material för smycken som blir trevligare ju mer den används. Detta beror på att fettet och värmen från huden ger pärlan liv. Pärlsmycken behöver dock fortfarande tas om hand under sommaren, eftersom vatten kan få limmet från pärlsmyckena att lossna. Izabel Camille är bara ett av de varumärken vi säljer på CHANTI.  Dessa långa öronhängare med kedja och pärlor från Izabel Camille kommer att vara perfekta för sommaren 2022. Vi har örhängen och pärlsmycken i massor, vilket säkert kan väcka allas intresse. 

kreoler med pärlor

Personliga smycken 
- Den perfekta personliga presenten

Namnhalsband har varit en populär trend under ett antal år - och 2022 är inget undantag. Trenden har dock utvecklats över tid. Där många brukade välja att bära hans, en väns eller närståendes fullständiga namn, väljer många idag att förkorta det till bara en bokstav. Med sin enkelhet är denna trend perfekt för att ge lite extra till sommaroutfiten. Du kan styla bokstavshänget med alla typer av kedjor. Var du än är mest inne på korta halsband, ormkedjor eller något helt tredje har vi på CHANTI en perfekt kedja för ändamålet. Brevhängena finns i många olika varianter. En av våra kunders absoluta favoriter är detta 14 karat guldhänge med fasetterade diamanter - perfekt för både vardag och fest. Vi har dock många alternativ till enklare hängen om guld och diamanter inte är något för dig. Trenden med liknande hängen har redan tagit fart tidigt på våren, men förväntas helt klart bli ännu mer populär när glöden dyker upp och vinterkläderna läggs på hyllan.  

 doubledouble

Vristkedja 
- Ett av de populära smyckena 2022

När vinterkläderna läggs på hyllan är det dags att lufta benen och det finns inget bättre sätt att dekorera dina sommarben än med fotleder. Ankletkedjan har använts i många år som ett perfekt sommartillbehör. Kedjan kan stylas i olika metaller, med pärlor, olika stenar etc., så möjligheterna för denna sommartrend är oändliga. Smycken behöver inte alltid vara prickiga för att ge något extra till din outfit. Med sin enkelhet är denna guldpläterade fotled perfekt för de bruna stängerna, som antingen kan bäras ensamma eller blandas med andra fotleder med alla möjliga mönster och motiv. Anklar är för både vuxna och barn, så ta en titt på vårt urval och kom i sommarhumör med våra alltid bra priser.  

 guldpläterade kedjor

Julie Sandlau 
- Gå med i örhängen mode 2022

Julie Sandlau är ett smyckesmärke som säljer smycken av hög kvalitet.  Märket försöker alltid hålla sina smycken lyxiga, samtidigt som kollektionerna rör sig i takt med tidens många trender. Ett av Julie Sandlaus populära smycken är bland annat dessa guldpläterade bladörhängen. Örhängena, liksom resten av varumärkets kännetecken, är "Tree of life", inspirerade av östens natur. Märkets egenskaper är omöjliga att inte upptäcka i mängden, eftersom Julie Sandlaus smycken har ett mycket specifikt uttryck. De många färgerna, formerna och formerna är ett självklart val för smyckestrenden sommaren 2022, eftersom möjligheterna till smycken går så långt som till fantasin.  

Julie Sandlau ger varje kvinna möjlighet att hitta ett vackert sommarsmycke för kollektionen med sitt breda urval - så det finns inga ursäkter! Handla Julie Sandlau smycken på CHANTI här 

 Julie Sandlau hängsmycke

Smycken med färgade stenar
- Smycketrend 2022 

Trender kommer och går. Vissa smyckestrender dröjer sig kvar i flera år, medan andra aldrig riktigt får sin "tid att glänsa". En sak är dock säker - färgade stenar är en säker vinnare varje år. Vi karaktäriserar sommaren som en tid för både firande och färger, och självklart ska våra smycken spegla det. På CHANTI har vi ett stort urval av smycken med flerfärgade stenar, vilket kan ge alla kläder ett friskt andetag. Ett av våra populära val är bland annat denna vackra smala ring i 9 karats guld. Ringen håller sig väl med 2022 års mest populära smyckestrender med sina olikfärgade stenar i både grönt, gult, blått, lila och rött. Smycken som dessa kan användas för alla tillfällen, vilket gör smycken med färgade stenar till en trend för alla och envar. Hitta denna vackra och unika ring här.  

 doubledouble

Nedan har vi samlat de mest efterfrågade frågorna under trender sommaren 2022:

Vilka är de största smyckestrenderna 2022?

Det finns många olika trender inom smycken som särskilt har ökat under 2022. Vissa har trenderat i många år nu, medan andra har utvecklats genom åren och trender som en ny version av smycken. Smycken med pärlor återkommer år efter år. Oavsett årstid kommer pärlsmycken definitivt att vara en del av trenden med mod, men en sak är säker - pärlor är också en bestämd sommarhit! Förutomper les smycken är det alltid en säker vinnare att bära färger på sommaren. Särskilt ljusa och skrikande färger ger ett gott andetag av luft till den solbrända huden.

Vilket är det perfekta smycket för sommaren 2022?

En av de största smyckestrenderna 2021 var rustningskedjan, och denna moderna kedja har ännu inte förlorat sin popularitet. Många har redan den enkla och snygga kedjan i sin smyckeskollektion, antingen som armband, halsband eller till och med ring. De är tjocka, men ändå enkla och kan därför gå till vad som helst. En rustningskedja är ett måste i samlingen, så saknar du en rustningskedja? Hitta ett hav av pansarkedjor vid Chanti.

Hur kan du utmana din sommaroutfit med ett personligt smycke?

På CHANTI har vi många möjligheter att ge sin outfit en personlig touch när man använder smycken. Här bland annat genom att dekorera sig med smycken med gravyr. Det finns många olikalikheter om du vill ha ett smycke med gravyr. Det kan bero på formen, metallen eller färgen på en sten. Det personliga med graverade smycken är att du kan välja vad du ska säga. Många väljer att helt enkelt skriva ett namn eller ett sedantvå, men det finns ett hav av möjligheter. Ett gravyrhalsband är en perfekt sommarpresent till någon du bryr dig om. De personliga smyckena visar hänsyn och hur mycket du bryr dig om personen. Perfekt för ett födelsedagsbarn under sommarmånaderna!

guldpläterade halsband

Vilka smyckenrends är nya 2022?

Trenden med namnhalsband har utvecklats i många år. En trend vi upplever är att allt fler lutar åt det enklare utseendet, vilket ett bokstavshänge är det perfekta valet för. Hängena kan användas till både korta ochlånga kedjor, vara i guld eller silver och kan kombineras med ett eller flera halsband. Hänget kan antingen vara enkelt i sig med en glänsande vacker metall, eller göras mer iögonfallande med fasetterade diamanter insatta i hänget. Alla älskar ett personligtsmycke - och ett brevsmycke är väldigt personligt. Hitta ditt brevhänge på CHANTI.

Vilka örhängen kommer att slå igenom med örhängen mode 2022?

Julie Sandlau är ett välkänt smyckesmärke som vi säljer på CHANTI. Julie Sandlau har många populäraöringar som faller i många kvinnors smak. Smycken är inte bara av högsta kvalitet, varumärket har smycken i alla möjliga färger och mönster, vilket gör det omöjligt att inte kunna hitta ett par vackra örhängen. Som nämnts är ett av kännetecknen för Julie Sandlaus smycken de mångfärgade stenarna. Smyckena kan innehålla kvarts, zirkoniumoxid, onyxer och kristaller. Färgade stenar är perfekta för sommarrusningen. Hitta Julie Sandlau smycken på CHANTI.

Vilka smycken är perfekta för sommaren 2022?

Saknardu de perfekta sommarsmyckena? Så frukta att inte göra det. Även om det finns många olika trender är fotleder en säker vinnare. Du kan inte låta bli att upptäcka en fotled eller två under sommaren. När vinterskorna tas av de vinterbleka fötterna och stövlarna byts ut mot sandaler väljer många att dekorera vristerna med fina kedjor. Anklar är ofta bara en enda kedja, men du kan också anpassa dina fotleder genom att fästa ett hängsmycke eller två.

Kolla våra senaste inlägg!