Vridna / flätade halskedjor

 1. herrsmycken: halsband i läder med stål lås med sandblåst yta.
  Guidepris 373,-
  CHANTI-pris 373,-
 2. vackert långt diamantberlocker i 14 carat vitguld med blank yta och 47 briljantslipade diamanter WESSELTON/SI 0,32 ct.

  Passar till guldkejdor med bredden:
  orm max: 1,8 mm
  venezia max: 1,8 mm
  Guidepris 10436,-
  CHANTI-pris 6407,-
 3. sött långt diamantberlocker i 14 carat guld- och vitguld med blank yta och 47 briljantslipade diamanter WESSELTON/SI 0,32 ct.

  Passar till guldkejdor med bredden:
  orm max: 1,8 mm
  venezia max: 1,8 mm
  Guidepris 10436,-
  CHANTI-pris 6407,-

Vriden/flätad halskedja av hög kvalitet. Halskedjor kan ha många former och här på sidan kan du hitta alla våra vridna och flätade halskedjor. CHANTI har ett brett urval av kedjetyper och halskedjor, så du kan helt säkert hitta en variant, som faller dig i smaken.

Halsband med vridna eller flätade form

Fina halsband med vridna eller flätade formen. CHANTI har annorlunda halsband för alla, oavsett dina krav på form, design och material. Gillar du att de tvinnade eller flätade halsband, kan du hitta det här. Se alla våra halsband genom och hitta din favorit.

Silverhalsband i vriden

Silverhalsband i vridna form kan du köpa snabbt och billigt här på CHANTI. Du sparar alltid 35% -70% när du handlar på CHANTI och vi skickar dina varor hela vägen till ditt hem. Silver halsband vridna är en elegant och modern vacker, som är garanterad att klä kvinnor i alla åldrar. Hitta ditt nya silverhalsband med vridna på CHANTI och spara både tid och pengar!