Fotlänkar i guld

Pris
 1. moderna BNH forlänk i 14 karat guld med rund yta.
  Guidepris 6668,-
  CHANTI-pris 6345,-
 2. Enkel BNH forlänk i 14 karat guld med facett yta.
  Guidepris 6507,-
  CHANTI-pris 6191,-
 3. BNH forlänk i 8 karat guld med facett yta.
  Guidepris 4666,-
  CHANTI-pris 4197,-
 4. BNH forlänk i 14 karat guld med facett yta.
  Guidepris 8570,-
  CHANTI-pris 7715,-
 5. BNH forlänk i 14 karat guld med blank yta.
  Guidepris 8170,-
  CHANTI-pris 7354,-
 6. BNH forlänk i 8 karat guld med facett yta.
  Guidepris 4759,-
  CHANTI-pris 4289,-
 7. SALE BNH forlänk i 14 karat guld 24-26 cm x 2,7 mm
  BNH forlänk i 14 karat guld med rund yta.
  Guidepris 6345,-
  CHANTI-pris 4220,-

Fotlänkor guld - Köp ditt fotlänkor här. Vi har ett stort urval av fotlänkarguld i vackra mönster och låga priser. Gör sedan en hel del att hitta en billig fotlänkar i guld idag. Vi har versioner i olika mönster, former och motiv. Alla kan hitta en ankelkedjor som passar din personliga stil på CHANTI. Se det stora urvalet igenom och hitta den perfekta ankelkedja guld. Du har alltid 30 dagars full returrätt när du handlar hos CHANTI. Så köp en ankelkedja guld omedelbart och få det levererat snabbt. Det är enkelt, och du kommer att få det i en vacker presentask.

Guld ankelkedjor för kvinnor

Guld ankelkedjor för kvinnor till sommaren. Vi har ett stort urval av fina ankelkedjor i guld och många andra material. Vem som helst kan hitta en lämplig ankelkedja och redo för sommaren. Guld ankelkedjor för kvinnor kan klä sig i alla vrister och gör dig mer attraktiv. En ankelkedje är en feminin smycke som ger dina fötter en snygg och elegant utseende. Guld ankelkedjor för kvinnor kommer att klä upp alla flickor och kvinnor och ge din sommar ser lite något extra. Hitta en guldankelkedja på den här sidan och spara pengar. CHANTI är betydligt billigare än indikativa priser. Om du beställer en ankelkedja här, du får det levererat snabbt och direkt till din dörr.

 

Hur lång ska en ankelkedja i guld vara?

En fotledskedja i guld ska vara tillräckligt lång för att nå runt fotleden, utan att dra åt. De vanligaste längderna för ankelkedja i guld för dam är runt 24-28 cm, men det beror såklart på storleken på din fotled.

Vilket ben ska en ankelkedja i guld sitta på?

Det är helt upp till dig vilken vrist du bär ankelkedjan i guld på. Många högerhänta kvinnor väljer dock oftast rätt fotled.

Vad signalerar en ankelkedja i guld?

För många hundra år sedan hade ankelkedjor i guld en speciell symbolik, men idag signalerar det helt enkelt stil.