Victoriakedjor

Material
 1. Förgyllt silver
Längd
 1. 38 cm
 1. 45 cm
 1. victoriakedja i förgyllt silver 45 cm x 2,2 mm
  Guidepris 986,-
  CHANTI-pris 748,-
 2. SALE
  kort victoriakedja i förgyllt silver 38 cm x 2,2 mm
  Guidepris 833,-
  CHANTI-pris 595,-
  EXTRA 50% 298,-

CHANTI har många halsband i alla typer av material, storlekar och typer kedja, inklusive våra vackra victoria halsband, som kännetecknas av den vackra platta länkar. Alla har möjlighet att hitta ett halsband som matchar deras personliga stil, eftersom vi har ett brett sortiment av halsband och victoria halsband. Beställ en victoria halsband med oss och smycken skickas i en fin presentförpackning, och du kan även spara pengar på våra victoria kedjor. Se hela urvalet av kjedetyper här eller bli inspirerad av alla våra.

Guld victoriakedjor

Guld victoriakedjor är klassiska kedjor som kan användas till alla tillfällen. Du hittar ett stort urval av guld veneziakedjor i olika tjocklekar hos CHANTI. Klicka in och bli frestad av de många bra erbjudanden och läckra varor hos CHANTI. CHANTI är Sveriges största smyckesajt på nätet.

Silver victoriakedjor

Silver victoriakedjor är en kraftig form av silverhalsband som passar till de flesta. Önskar du en fin silverkedja med bra hållbarhet, kommer våra victoriakedjor i silver att vara ett självklart val. Vi har många silverhalskedjor och du kan helt säkert hitta en attraktiv silver victoriakedja, som faller dig i smaken. Vi har victoriakedjor i flera längder och tjocklekar. Chanti har alltid låga priser och du kan typiskt spara helt upp till 70 %, om du beställer silverhalskedjor hos oss. Så gläd sig själv eller en bekant, med en av våra fina silverkedjor och spara många pengar.

Victoriakedjor

Victoriakedjor är fina, unika kedjor. CHANTI sälger victoriakedjor i både silver och guld och i olika längder. Victoriakedjor kan passande användas både med och utan hänge. Se urvalet här.

Victoriakedjor i guld

Victoriakedjor i guld är allsidiga och kan användas i många sammanhäng. Du kan bära en victoriakedja på jobbet eller när du ska på fest. En guld victoriakedja kommer att vara ett bra val, som kommer att klä de flesta. Chanti har ett brett urval av guldkedjor, i olika designs och kedjetyper. köper du en guldkedja hos oss, kan du spara upp till 70 %, jämfört med butikspriserna. Vi levererar snabbt, helt till dörren.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier