Födelsedagspresenter

Födelsedagspresenter

Hjärtasmycken 

Ingenting uttrycker din kärlek till födelsedagsbarnet mer än en hjärtjuvel. Den är vacker, tidlös och passar till allt. Hjärtsmycken används därför ofta till presenter, då de är perfekta att ge till en väldigt speciell person. Det är otroligt populärt bland alla typer av smycken - från örhängen till hängen till armband och till och med ringar. Du kan därför hitta ett smycke med hjärtmotiv som passar användarens alla stilar eller ålder. 

Det som är bra är att det finns stilar för alla smaker. Kanske något enkelt och sött till en dotter eller barnbarn. Lägg till dina barns födelsestenar eller en medaljong med bilder för en mamma. Din fru eller pojkvän kanske älskar det horisontella halsbandet, medan du också kan gå all-out med ett hjärta som droppar av diamanter. Det finns hjärtsmycken för alla smaker och du hittar dem alla här. 

hjärthänge

Personliga smycken 

När du väljer ett smycke till någon du bryr dig om väljer du på något sätt något som är personligt. Du väljer en vara utifrån specifika färger, material eller smyckestyper som passar mottagaren. Du kan dock utöka detta personliga smycke med inskriptioner, gravyrer, namn, bokstäver, initialer, speciella emblem eller logotyper. På grund av våra olika prisklasser bör du inte ha svårt att hitta personliga saker till någon på din inköpslista. Hos CHANTI har vi ett brett utbud av olika sorters personliga smycken. Ett personligt smycke är den perfekta presenten till någon du älskar, vare sig det är med ett stjärntecken, ett jubileum eller en namngravyr, då ger de smyckena ett alldeles speciellt affektionsvärde. 

Namn smycken 

Namnsmycken har länge varit ett sätt att uttrycka sin personliga stil, och det finns hundratals val. Namnsmycke har en väldigt speciell betydelse, och är ett smycke som den lyckliga födseln kan bära hela sitt liv. Du hittar våra namnsmycken i silver, guldpläterat silver, guld och vitguld, så det finns något för alla. Hitta alla våra namnhalsband här. 

guldpläterade halsband

Stjärntecken smycken 

Stjärntecken smycken är några av de mest personliga smycken som finns. Några av de populäraste stjärnsmyckena är halsband där hänget är graverat eller prydd med stenar i form av ens stjärnkonstellation. Våra halsband med stjärnkonstellationer hittar du här. Dessutom finns det många olika hängen med zodiakens symbol eller djuret/grejen som är förknippad med zodiaken. Hitta dessa hängen här. Stjärntecken-smycken är den perfekta presenten till födelsedagspojken, och vilket bättre sätt att fira en födelsedag än ett smycke som representerar exakt den dagen? Du hittar alla våra smycken med stjärntecken här. 

Ett speciellt motiv 

Om du inte tycker att födseln är till för vare sig hjärtan, namnsmycken eller smycken med stjärntecken kan du också välja ett helt annat motiv. Gå efter något som passar deras stil och personlighet, och kanske något som har speciell betydelse för er båda. Om de älskar att resa kan du gå med våra vackra world smycken. Om de älskar naturen kan du överväga smycken med blad, blommor eller livets träd. Om du vill uttrycka dina evigt nära band kan du satsa på ett infinity smycke. Här på CHANTI har vi ett brett urval av smycken med alla möjliga olika former och motiv. Alla våra smycken med motiv hittar du här. 

korshänge

Solitaire smycken 

Om du letar efter en lite större födelsedagspresent till en speciell födelsedag är den perfekta smyckespresenten ett solitärsmycke. Solitairesmycken har en liten sten, vanligtvis en diamant, som senare kan ersättas med något större eller mindre. Den här typen av smycken kan hålla för evigt och förändras efter smak. Hos CHANTI hittar du både solitärörhängen, ringar och hängen. 

 

Vi hoppas att du tyckte om att läsa den här guiden till födelsedagspresenter och att du hittar den perfekta födelsedagspresenten till dem du bryr dig om. 

Kolla våra senaste inlägg!