Gå med i mode - smycketrenderna 2022

Gå med i mode - smycketrenderna 2022

En viktig del av outfiten

Smycken har blivit ett huvudelement och en viktig del av en komplett outfit. Den kan göra det mer intressant och uttrycksfull. Därmed kan rätt smycken bidra till en snyggare outfit. I denna artikel delar vi några av de smycketrender som har varit framträdande under 2021 och som kommer att lägga till stil för vilken look som helst.

guldpläterat armband

De bästa modetrenderna inom smycken 2022

På 1920-talet var det massor av långa pärlhalsband, på 80-talet de stora färgglada plastsmyckena och naturligtvis känner vi till 90- och 00-talens karakteristiska ringar och chokers. 2022 kommer mer att blandas dessa trender, men även andra saker spelar in. Nya metaller, ädelstenar och stilar blir moderna, och 2022 handlar det särskilt om volym. Flera halsband, massor av ringar och örhängen är det nya svart. Men det finns mer än.

hjärthänge

Guld

Guld. Guld ses som en av de mest ädla metallerna, och på senare år har det varit framträdande hos många smyckessamlingar. Guldsmycken har ett feminint utseende, men olika design kan ge smyckena både ett elegant, rått eller exklusivt uttryck. Så guldsmycken kan vara mycket uttrycksfull. Detta uttryck kan även skapas med guldpläterade smycken, som har en guldpläterad yta.

pärlörhängen

Pärlor

Pärlor - en klassiker inom smycken. De nuvarande trenderna inom pärlsmycken är dock lite skiljer sig från den klassiska duon: pärlor och en liten svart klänning. Den här säsongen kan du spela lugnt storleken och formen på smyckena. I synnerhet har asymmetriska pärlörhängen blivit populära. I till skillnad från tidigare är pärlörhängen inte längre bara för den mogna kvinnan. I dag pärlörhängen ses allt oftare även på yngre kvinnor och unga tjejer. Syns överallt pärla armband, halsband, örhängen och hårspännen. Pärlor har alltså blivit en oumbärlig del av smyckekollektionen.

diamantring

Stora ädelstenar

Stora vackra stenar. Naturliga och ädla stenar blev på modet förra året, men den här säsongen har den trenden fick verkligen tag i. Detta är en trend som är lätt att anamma då denna typ av smycken finns hos alla kategorier. Du kan till exempel hitta hängen med stora vackra ädelstenar som passar både till vardag och fest. Hitta våra smycken med ädelstenar här.

doubledouble

Pansarkedjor

En av de största smycketrenderna 2022 är de berömda pansarkedjorna, som nu är ett måste i smyckekollektionen, både halsband, ringar och ankelkedjor. De är enkla och snygga och passar till allt. Här på CHANTI har vi ett stort utbud av olika sorters panzer smycken. Karakteristiskt för panzer smycken är den fina men ändå råa kedjan, som både är helt tunn, och i en mer rustik look med en tjock kedja. .

guldpläterade ringar

Blanda-själv

Kombinera flera ringar. Den klassiska "regeln" att inte bära flera ringar samtidigt har utmanats år 2022. Stylister föreslår att de bär flera eleganta ringar samtidigt. Detta gäller både om du bär guld- eller silversmycken, och även om man tidigare har hållit sig till en metall i taget har det blivit det nu modernare att blanda som man vill. När det kommer till ringarna, är särskilt stora ochasymmetriska ringar har blivit enormt trendiga. .

Kolla våra senaste inlägg!