Hjärtsmycken

Hjärtsmycken

Hjärtsmycken eller hjärthängen är värdefulla föremål. De kan ge en extern länk till de personer du bryr dig mest om. Med denna typ av bohemiska smycken har du möjlighet att uttrycka din kärlek genom att ge den till någon. Om du läser den här artikeln är det för att du behöver ett hjärtsmycke eller för att du vill veta mer om hjärtsmycken. 

Hjärtsmycken används därför ofta för gåvor, oavsett om det är mors dag, Alla hjärtans dag eller något helt tredje, då är dessa smycken populära att ge till en mycket speciell person. Under de senaste åren har hjärtsmycken blivit mer och mer trendiga, och du kan därför också investera i ett hjärtsmycken för dig själv. På CHANTI hittar du ett stort urval av olika hjärtsmycken. 

En värld av hjärtan 

Även om det är ett förväntat motiv är hjärtformen mycket formbar. Det kan vara traditionellt, symmetriskt och bekvämt runt eller stiliserat, asymmetriskt och något kantigt. Du kan hitta smycken med ett hjärtmotiv som passar en annan stil, känslighet eller ålder. Hjärtsmycken eller hjärthängen är inte bara uttrycksfulla; de har också en vacker form. Dessutom är hjärtats mycket rena form vacker. Men genom små variationer i färg och form kan olika känslor förmedlas genom en grafisk representation när man ritar ett hjärta. Faktum är att det finns olika nyanser som den grafiska användningen av hjärtat kan ta i ett smycke, en målning, en ritning eller en skulptur. 

guldpläterade hjärtörhängen

Traditionella hjärtan 

Den traditionella hjärtformen syns på kort, kakor och dekorationer, och är den typ vi lärde oss att rita som barn. Det är otroligt populärt över alla typer av smycken - från örhängen till hängen, armband och till och med ringar. Även om formen förblir densamma kan materialen göra stor skillnad för uttrycket. Ett glänsande 8-karats guldhänge känns mer avslappnat än ett hänge med vackra diamanter med en djup röd rubin. Ett fint silverhjärtaarmband känns annorlunda än ett dubbelhjärtat halsband för par. 

Claddagh är ett traditionellt motiv som också innehåller ett hjärta. Det är främst förknippat med Irland, men har sina rötter i det antika Rom. Claddagh smycken finns i ringar, hängen, armband och örhängen. 

Stiliserade hjärtan 

Om den traditionella, normala hjärtformen inte passar din Valentine, eller om du vill ändra den lite, kan du hitta designers som tolkar hjärtat i mer fri form eller mer stiliserade former. Med hjälp av abstrakta och skulpturala silhuetter, liksom djärva användningsområden för negativt utrymme och färg, oavsett om det är med emalj eller ädelstenar, återuppfinner smyckesdesigners hjärtat med en lyftande friskhet som kvinnor flockas till. 

Laterala halsband är nya på scenen, och det finns många stilar av hjärtan med tillägg av Cupids pil. Dessa halsband finns i en mängd olika metaller och är något mer kantiga än mer traditionella stilar. 

Ett annat nyare uttryck för evig kärlek är en sammanslagning av hjärtformer med oändlighetssymbolen. Du kan också hitta dessa i halsband sida vid sida och mer traditionella hängen. 

Det som är bra är att det finns stilar där ute för varje smak. Kanske något enkelt och sött för en dotter eller barnbarn. Lägg till dina barns födelsestenar eller en medaljong med bilder för en mamma. Din fru eller flickvän kanske älskar det horisontella halsbandet, medan du också kan gå all-out med ett hjärta som droppar i diamanter. 

Ge henne ditt hjärta med hjärtformade smycken. 

doubledouble

Hjärtsmycken för gåvor

Att ge en hjärtpjäs är en gest som kan ha en mycket stor känsla, beroende på vem den hjärtformade juvelen ges till. Faktum är att det viktigaste när du bestämmer dig för att ge ett hjärtsmycke som en gåva är att personen du ger det till förstår innebörden av en sådan gest.    

När du är i ett förhållande är Alla hjärtans dag den perfekta tiden att ge gåvor till din partner. Det finns inget vackrare än att ge en hjärtlig pjäs till din älskade. Förutom Alla hjärtans dag kan du också dra nytta av andra tillfällen för att ge en personlig hjärtdekoration. Detta kan vara i åkallan av bröllop, födelsedag, bekräftelse, mors dag, mormors dag, etc. Hjärtformade smycken eller hängen fungerar som en överraskningsgåva med den uppenbara symboliken att förklara din önskan och passion. Upptäck på Chanti högkvalitativa smycken för att hedra oöverstudliga stunder. Genom att erbjuda ett hjärthalsband eller hjärtörhängen till någon du håller kärt, ger du henne en gåva som hon kommer att behålla på ett värdefullt sätt. Inget är mer originellt än ett hjärthänge för att förklara din kärlek.   

Men du behöver inte nödvändigtvis ett speciellt tillfälle att ge din flickvän eller älskade en hjärtesorg. Nedan kan du läsa om de olika typerna av hjärtsmycken. 

hjärthänge med färgade stenar

 Hjärthalsband 

Det klassiska hjärthalsbandet är det perfekta smycket för både barn och vuxna. Du kan välja det enkla och klassiska guldhjärtat, kanske med en enda ädelsten. Du hittar också några mer speciella och färgglada hjärthalsband för barn, där själva hänget är hjärtformat med djur eller blommor på det. För den vuxna kvinnan är det enkla hjärtat också perfekt, men dessutom erbjuder vi många olika typer av hjärthalsband med ädelstenar. Oavsett vad din smak är, kommer du att kunna hitta ett hjärthalsband som passar dig precis rätt. Gillar du guld, silver eller vitt guld? Enkla och moderna smycken, eller mer exklusiva smycken med ädelstenar? På Chanti hittar du ett brett urval av hjärthalsband för varje smak, så att du kan behandla dig själv eller någon du bryr dig om med en personlig gåva. Om du vill ha ett extra unikt hjärtsmycke kan du när som helst välja ett hjärthalsband med gravyr, en årsdag eller något helt tredje. 

doubledouble

Hjärtörhängen, armband och fotleder 

Utbudet av örhängen med hjärtan är enormt. Hitta allt från enkla hjärtformade dubbar till ädelstensprydda hängande örhängen med hjärtan.  Även armband och fotleder du kan hitta med den söta och klassiska hjärtdesignen, och det smarta med dem är att du kan välja dem med charm så att du kan ha en hjärtcharm bland andra typer.   

Nyckelringar med hjärtan 

Kanske är du inte så mycket i smycken, men fortfarande som sentimentaliteten hos hjärtsmycken, då kan du också hitta nyckelringar med hjärtan. På så sätt har du alltid ditt hjärta med dig. 

 

Kolla våra senaste inlägg!