Hoops

Hoops

Detta unika örhänge kommer också med en invecklad design som kan bäras av kvinnor i alla åldrar. En underkategori av ringar är de kreolska örhängena. Man tror att de kreolska örhängena ursprungligen tillverkades i New Orleans, Louisiana, och med tiden distribuerades de till salu till hela världen. Namnet kreol gavs faktiskt till stilen eftersom den bara härstammar från ett mycket specifikt kluster av afroamerikaner.  

De kreolska örhängena skapades som en uttrycksform inspirerad av deras afrikanska anor. Smyckesstilen är förknippad med Afrika till denna dag, och det anses vara en av de mest historiska designstilarna som någonsin skapats. Kreolska örhängen har i filmer och TV-program spelat en viktig roll i historien och har älskats av kvinnor under de senaste decennierna. Deras popularitet sprider sig fortfarande som en löpeld på landningsbanorna för världens mest kända designers och smyckesförsäljare.

Guldringar var också ett viktigt stycke afrikanska smycken i antiken. De gamla designerna är också komplexa, men de upphöjdes aldrig riktigt till mainstream-mode förrän kreolska örhängen blev populära överallt. Hoops örhängen i alla former och storlekar flög av sidorna under 1970-talet tack vare drottningen av Motown, Diana Ross, vars gigantiska guldringar ofta borstade toppar från hennes axlar. Den klassiska trenden omtolkades under årtiondena med kreoler - en mer designad version av den enkla cirkeln - och stora ringarörhängen blev all raseri från Jennifer Lopez-eran. 

 chunky hoops

De eleganta hoopsna har blivit en klassiker i smycken, eftersom de kan användas för alla tillfällen och enkelt kan krydda en outfit. Kreoler utstrålar ren kvinnlighet, elegans och renhet, vilket ger deras bärare glänsande ungdom. De är därför ett måste i smyckeskollektionen. För dig som gillar det lite mer tidlöst och enkelt erbjuder vi ett stort urval av silverörhängen i olika storlekar och variationer. Ringar kan ha många olika typer av utseende, de finns i alla typer av storlekar, former, färger och kan också erhållas med stenar och hängen. Vintage-looken blir aldrig omodern. Klassisk design möter gamla varianter av pyrit. Pyrit är en klassisk helande sten som stöder kropp och själ i regenerering. Det ger nytt hopp, optimism och känslomässig rikedom. Med de svarta stenarna och den mörka zirconian ser kreolerna vintage ut och ger en speciell mörk glans. Det som är bra med ringar är att de är lätta att "stapla", det vill säga bära flera samtidigt, vilket, beroende på typen av ringar, kan ge ett elegant och feminint utseende eller ett mer rått och rustikt utseende. 

 doubledouble

Chunky ringar 

Kreoler kan vara känsliga och tunna, men de finns också i ett mer robust utseende. Dessa kallas chunky hoops, och är en bra match för dig som kanske vill ha ett lite mer rått utseende. Du kan experimentera med olika former och se vad du tycker passar dig bäst. De chunky hoops har blivit mycket populära under de senaste åren, och du hittar dem också här på CHANTI.   

Guldringar 

Guld creoles är en av de mest klassiska örhängena. Guld kreoler ger ett mycket elegant och feminint utseende. På CHANTI har vi en mängd guld- och guldpläterade ringar som spänner över olika prisklasser och stilar. Det finns något för alla, så du kan vara på modet – och fortsätta med det. Du kan köpa både guldringar i 8 karat guld och 14 karat guld. Hitta våra guldringar här 

 blanding av hoops

Silverringar 

Om guld inte är du eller du gillar att blanda, erbjuder vi också en rad ringar i silver och 8 karat vitt guld. Du hittar allt från de små kreolerna till vackra chunky silver hoops prydda med stenar eller pärlhängen. Hitta våra silverringar här. 

 silver hoops

Ringar med stenar 

Är de traditionella ringarna för tråkiga, eller vill du bara ha ett större urval av kreoler? Då kan du helt enkelt ta en titt på våra vackra kreoler med stenar. Här på CHANTI kan du köpa kreoler med diamanter, zirconia, emalj, kristaller, pärlor och bärnsten. Det finns något för alla, och med dessa snygga örhängen kan du göra en outfit extra läcker.  

 

Ringar med hänge 

Du kan inte bara välja olika storlekar och metaller för dina ringar, utan också välja om du vill ha kreoler med hängen. Runda kreoler med hängen, som stenprydda ringar, gör det lite finare. Om du vill ha kreoler med drop-, hjärt- eller blomformade hängen så har vi det, och mycket mer. Vi har många små kreoler med djurhängen etc. som är bra för barn och de större ringarna med hängen och stenar för den snygga kvinnan.  

 

Ringar med hängen kan kombineras perfekt med våra enkla silverörhängen eller ännu mindre örhängen. Om du gillar det enklare kan du också bära örhängena separat. Hoops örhängen smickrar ansiktet och betonar de kvinnliga funktionerna, och är därför de perfekta smyckena för alla typer. Med fäst hår eller hästsvans är kreolerna  särskilt vackra. Med långt hår fungerar örhängen med stor diameter bäst eftersom mindre sjunker lätt. För korta frisyrer kan du använda mindre filigree kreoler, liksom stora kreoler för ditt självsäkra uttalande utseende. 

doubledouble

Ringar för barn 

De små kreolerna är också de perfekta örhängena för barn. Förutom att vara ett modeuttalande är de enkla örhängena ett bra startstycke för barn som just har börjat bära smycken. Vi rekommenderar de små kreolerna i 10-12 mm för barn, och om lite mer behöver hända är kreoler med söta hängen ett bra val. Hitta våra kreoler här. 

 

Kolla våra senaste inlägg!