Presentguide | Gåvan för din budget

Presentguide | Gåvan för din budget

Gåvor under 150 SEK. 

Det behöver inte vara dyrt att visa sina nära och kära att man bryr sig om dem. Nedan har vi hittat några erbjudanden på vackra smyckespresenter till både honom och henne – och då kostar de till och med under 150 SEK. 

Gåvan till henne under 150 SEK.   

Saknar du en present till din flickvän, goda vän eller din mamma, men budgeten håller inte för en dyr present? Då har du kommit rätt. Hos oss betyder det att att gå ner i pris inte betyder att du går ner i kvalitet. Vi har ett stort urval av smycken till ett budgetvänligt pris som alla kan vara med på. Smycken behöver inte vara gnistrande. Många föredrar enkla smycken, som ett par helt vanliga kreoler. Dessa creoler för 108 SEK är i guldpläterat silver och kommer på grund av sin enkelhet att passa alla smaker. Hitta de enkla och snygga kreolerna här . 

doubledouble

Gåvan till honom under 150 SEK. 

Presenter till honom. Det kan låta lätt, men är inte alltid så enkelt som det låter direkt. Men att hitta en present till den man bryr sig om behöver inte vara svårt eller dyrt. Hos CHANTI hittar du ett brett urval av herrsmycken för knappt 150 SEK. Många män föredrar att lägga till bara ett enda smycke till sin outfit så att de behåller den maskulina looken. Här kommer ett svart läderarmband med matt yta att vara den perfekta lösningen för smyckespresenten till honom. Läderarmbandet för 190 SEK hittar du här . 

doubledouble

Gåvor under 300 SEK.  

Ska du ge en gåva som inte borde kosta en förmögenhet, men som ändå borde vara betydande? Då har vi samlat ett par presentförslag för 300 SEK eller mindre. 

Gåvan till henne under 300 SEK.   

Hos CHANTI hittar du ett hav av presentförslag till henne. Oavsett om du letar efter en present för 300 SEK, smycken för 300 SEK, eller bara letar efter inspiration, har du kommit till rätt ställe. Marguerite smycken är tidlösa och de kommer därför förmodligen att glädja vilken mottagare som helst. Hos CHANTI har vi prästkragesmycken i flera prisklasser, och de finns i örhängen, armband, halsband och ringar – det ska därför finnas något för alla. Ett exempel är dessa vackra kreoler med tusenskönor. Kreolerna är supereleganta, och de bidrar därför till en feminin look. Du kan se örhängena här . Naturligtvis har vi många andra sorters smycken och presenter till henne för 300 SEK eller mindre, som du kan utforska här . 

hjärta daisy hänge

Gåvan till honom under 300 SEK. 

Även om smyckesvärlden ofta anses vara förbehållen kvinnor, har vi på CHANTI även ett stort urval av herrsmycken. Ett exempel på en present till honom på mindre än 200 kronor är detta bruna läderarmband. Det är ett enkelt smycke som kan ge en rå krydda till vilken outfit som helst. Läderarmbandet kan du se här . Vill du ha ett halsband, en slipsnål eller något helt annat så har vi det också. Du kan se vårt stora utbud av herrsmycken, som kan användas till specialpresenter här . 

små tusensköna örhängen

Presenten till barn under 300 SEK.  

På många sätt är det både enkelt och svårt att hitta presenter till barn. Man vill alltid hitta den perfekta presenten till det specifika barnet. De bästa presenterna är dock de som barnet kan se tillbaka på om många år – som till exempel ett smycke. Men vilka smycken kan man ge ett barn i present? Vissa barn får hål i öronen först i sen ålder och det kan därför vara bra att investera i annat än örhängen. Det kan till exempel vara en ring. Hos CHANTI kan det vara svårt att välja, då vi har barnsmycken i alla former, färger och motiv. Ett populärt val bland barn är våra enhörningssmycken. Denna silverring kostar endast 390 SEK och är justerbar. Ett smycke som kommer att glädja alla barn. Hitta ringen här . 

doubledouble

Gåvor under 450 SEK. 

Att hitta en present för mindre än 450 SEK är inga problem hos CHANTI. Oavsett om du letar efter en värdinnapresent, en personlig present till en kollega eller något helt annat så har vi massor av förslag på presenter under 450 SEK. 

Gåvan till henne under 450 SEK. 

Att hitta en present till henne för 450 SEK är inte svårt hos CHANTI. Vi har ett stort urval av smycken i alla prisklasser, former och färger. Hjärtsmycken går aldrig ur modet och de är därför en stensäker vinnare. För smyckespresenten under 450 SEK är ett hjärtsmycke därför självklart. Ett exempel är denna fina månstensring med hjärta. Ringen är både vacker och enkel, så den passar alla kvinnors stil. Du kan se ringen här . 

guldpläterad ring

Gåvan till honom under 450 SEK. 

För 450 SEK kan du köpa allt från ett rått stålarmband till en elegant ring. Ett stålarmband är ett både klassiskt och enkelt smycke, vilket hjälper till att skapa den perfekta looken för honom. Detta specifikke armband har en sträv och glänsande yta, vilket ger en rå look. Armbandet kan både kläs upp och ner, och är därför en idealisk present till vilken gentleman som helst. Armbandet kan du se här . Vi har massor av andra herrsmycken i olika stilar som du kan hitta här . 

doubledouble

Gåvor under 750 SEK 

CHANTI har samlat 2 erbjudanden på fina presenter som båda kostar mindre än 500 DKK. Då saknar du den perfekta presenten till mannen eller kvinnan som har allt - så läs vidare här. 

Gåvan till henne under 750 SEK.   

Vi vet alla att den största presenten kommer i den minsta kartongen. Och vad köper man av presenter till kvinnan som har allt? Du kan komma långt med en budget på bara 750 SEK, och hos oss behöver du faktiskt inte nöja dig med ett smycke i presentförpackningen. Hos CHANTI erbjuder vi smyckesset i alla former och storlekar. Ett vackert och klassiskt exempel är detta hjärtset från Støvring. I setet ingår ett par örhängen med vita zirkoner och ett matchande halsband i rodiumpläterat silver. Få hjärtan att smälta med detta gnistrande smyckesset - klicka här . 

guldpläterade örhängen

Gåvan till honom under 750 SEK.   

Det vet alla. Du slutar ofta med de vanliga tråkiga boxershorts eller ett par nya strumpor när det kommer till att hitta presenter till männen i ditt liv. Saknar du en present till honom på mindre än 750 SEK? Då kan vi hjälpa dig. Vårt breda utbud på CHANTI belönar i presenter för 750 SEK – och inte minst under. Ett populärt smycke bland män är dogtag- halsband. Hos CHANTI kan du välja att få ett namn ingraverat på hänget och det är därför ett självklart tillfälle att köpa en personlig present till den du står nära. Du kan se ett exempel på ett sådant halsband här . 

Kolla våra senaste inlägg!