Kombinerar flera örhängen

Kombinerar flera örhängen

Hur man bär och kombinerar flera örhängen

Det finns ett stort urval av alla typer av olika örhängen att välja mellan när det gäller att hitta din egen stil. Du kan gå för en mer klassisk stil med enkla örhängen, eller så kan du välja de flashigaste statementrs som stjäl uppmärksamheten. Som tredje person kan du välja att blanda och matcha örhängen i olika stilar, storlekar och märken, och på så sätt göra utseendet till ditt eget.  

silverörhängen med stenar

Under de senaste åren har trenden varit att ha mer än ett enda hål i örat. Många har två – eller fler – hål i varje öra, och detta har gett helt nya möjligheter att matcha olika stilar. När du har mer än ett hål i varje öra kan du också uppnå mycket olika utseende, beroende på vilken typ av örhängen du blandar. Vid CHANTI kan du köpa olika örhängen individuellt, och du kan därför kombinera dem precis som du vill uppnå den perfekta kompositionen.

sølv øreringe

Kreoler

Kreolörhängen är ett måste i din smyckeskollektion. Det finns många varianter av detta örhänge, och därför kan du uppnå olika uttryck med denna typ av örhänge. Det finns både enklare och feminina, och sedan finns det de mer råa och chunky versionerna av kreoler. Genom att kombinera flera olika kreoler i olika storlekar i samma öra kan du därmed blanda både det råa och det feminina utseendet.  

Det har blivit mycket populärt att ha en större kreol i det "främre" hålet i örat, och en mindre med eller utan hängen, i nästa hål. Detta ger ett snyggt utseende som får ens öra att se utsmyckat och fint ut.  

doubledouble

Ditt val av kreoler beror också mycket på din frisyr och om ditt hår är inställt eller löst. Om ditt hår är löst är ett par klassiska kreoler aldrig ett dåligt val. Om ditt hår å andra sidan är inställt kan du gå all in och välja ett eller flera något vildare örhängen. Här är stora eller fler chunky kreoler ett uppenbart val.  På CHANTI.dk har vi ett stort urval av kreoler i många olika storlekar, stilar och med eller utan hängen, som du kan se genom att klicka här.

pärl- och blomörhängen

Blanda mellan metaller 

När det gäller att blanda dina smycken finns det inga regler om vad som är rätt och fel. Det är alltid spännande att prova något nytt, och många idéer kommer ofta från att sitta och prova det. En av de nyare trenderna är just att blanda smycken, men där olika metaller är i fokus. Att blanda guld med silverörhängen ger ett unikt och livligt utseende, och det kan göras på flera olika sätt. Detta kan göras genom att blanda alla typer av olika typer av örhängen, till exempel ett örhänge.  kreoler, örhängen eller öronkåpor. När du blandar örhängen i olika metaller som guld och silver lyfter du också fram de olika smyckena. Det skapar ett mer slarvigt och modernt utseende som är mycket upp i tiden.  

doubledouble
 

Enkelt eller statementrs? 

Statement örhängen har länge varit en dominerande trend, och det verkar inte förändras när som helst snart. Tvärtom bör örhängena vara ännu större och ännu mer anmärkningsvärda än tidigare. Statement örhängen är här för att stanna, och det finns många sätt att uppnå en look med iögonfallande örhängen. Uppdatera din örhängeskollektion med örhängen med tofsar, pärlor eller utsmyckade ringar. Hoppa in i den! Det visar individualitet och mod, att sticka ut från mängden.  

Även om statementrs är den dominerande trenden just nu, är de enklare örhängena, som studörhängen, fortfarande ett tidlöst utseende som aldrig går ur modet. Du kan enkelt lyckas skapa ett iögonfallande utseende om du har flera hål i varje öra, och på så sätt "stapla" dina örhängen.  

smyckeskrin med guldsmycken

Om du i allmänhet är i ett enklare utseende är det också en bra idé att matcha dina smycken och skapa en röd tråd mellan smyckena du bär. Den röda tråden kan skapas med flera olika saker. Du kan till exempel matcha dina smycken genom att välja örhängen som har samma utseende, samma metall eller är från samma samling. Du kan till exempel välja några av våra fina silverknoppar och matcha dem med en silverörstängsle eller två. Det skulle ge ett enkelt, fint och feminint utseende.  

Om du inte kan välja mellan de enkla och bullriga örhängena kan du välja att kombinera de två. Genom att göra detta kan du blanda olika storlekar, längder och metaller. Detta kan ge dig ett unikt utseende som människor kommer att märka.  

Långa örhängen 

Liksom statementrs är långa örhängen också här för att stanna. Öronkrokar har länge varit populära, men de senaste åren har kedjeörhängen hittat sin väg. Öronkrokar är oftast enkla, något kortare örhängen med ädelsten eller ett hänge av söta motiv. Öronkrokar är det perfekta smycket för den klassiska kvinnan, eftersom de är enkla, tidlösa och kan bäras till alting. Öronkrokar kan också enkelt kombineras med ett par söta dubbar eller kanske en kreol. Du hittar alla våra öron krokar här.  

Kedjeörhängen är längre än öronkrokar och stjäl därför lite mer av uppmärksamheten. Det finns många olika typer av kedjeörhängen. Både feminina och några som ger ett mer rått utseende. I vårt sortiment har vi både abstrakta kedjeörhängen, kedjeörhängen med pärlor och andra ädelstenar. Kedjeörhängen har blivit riktigt populära när man kammar flera örhängen. Du kan välja flera kedjeörhängen, eller kombinera dem med en uppsättning vackra kreoler eller öron knoppar. Genom att kombinera kedjeörhängen kan du skapa ditt eget unika utseende. Du hittar alla våra kedjeörhängen här.  

Det viktigaste är att du känner dig bekväm med smyckeskombinationen du bär. Gör det till ditt eget och ha kul att blanda och matcha alla typer av örhängen i ditt smyckeskrin för att hitta den perfekta kombinationen som är exakt rätt för dig! 

Kolla våra senaste inlägg!