Presenter till studenten 2022

Presenter till studenten 2022

Vad är en student?

Varje år träffar vi ett antal nykläckta elever mot slutet av juni. Det finns många olika vägar man kan ta för att sluta kunna kalla sig student. En student betyder helt enkelt att du klarat någon av de sex möjliga utbildningarna. Studenttraditionen i Danmark går långt tillbaka i tiden. Man tror att ursprunget till de nordiska studenttraditionerna går tillbaka till mitten av 1800-talet. Under firandet av studenten väljer många att hålla en stor studentfest. Det finns många olika studentfestidéer, men viktigast av allt handlar det om att fira slutet på gymnasiet med vänner och familj. Längs vägen har de många olika traditionerna, och inte minst hatten, förändrats. Det har dock inte gjort glädjen eller lusten att fira mindre. Många elever får gåvor som belöning. Det kan dock vara svårt att hitta den perfekta presenten. På CHANTI har vi många exempel på den perfekta presenten till studenten 2022. Det kan till exempel vara ett studenthalsband eller armband. Se vårt urval av smycken och bra försäljning här.

Färgen på hatten

Studentmössan markerar en avslutad utbildningskurs och för många unga har den blivit en viktig identitetsmarkör. Tidigare var studentmössan reserverad för de röda och blå färgerna, men idag fylls gatubilden av färger från hela regnbågen när eleverna hoppar ut under försommarmånaderna. Det finns 18 olika utbildningar som firar elevernas examen med mössan som markör, och det finns därför även 18 olika hattfärger . Idag är studentmössan den absolut viktigaste delen av alla studenters eller studenters studentkläder. På CHANTI har vi smycken i regnbågens alla färger och det finns därför stora möjligheter att hitta det perfekta smycket i rätt färger för studenten och hans eller hennes studentoutfit. Se vårt stora utbud för studenten här.

studentmössa blå

Studentpresenter till henne 2022

Det finns många sätt att glädja en nykläckt kvinnlig student. En av dessa är ett vackert smycke som är valt med omsorg. På så sätt kommer eleven att påminnas om den speciella dagen med ett smycke du kan bära i många år, och alltid kan se tillbaka på. Nedan har vi samlat ett antal idéer på smycken till en student som du har nära. Nedan finns ett antal exempel på perfekta studentpresenter till henne 2022.

Den enkla presenten

Det finns många olika studentpresentidéer som kan träffa alla studenters smak. Om ett studenthalsband med hänge blir för mycket har vi på CHANTI många alternativ till den perfekta presenten. Om ditt arbetsrum är mer för enkla smycken som kan användas för alla tillfällen, då har vi även ett brett utbud av detta. Här handlar det om att gå efter den stil som eleven har. Det kan bero på färg, form eller något helt annat. En idé till ett enkelt smycke som man aldrig går fel med i stan är en enkel kedja. Vi har ett stort urval av halsband, både om du vill göra presenten mer personlig med ett namnhalsband, eller bara något av våra andra populära alternativ. Se vårt enorma utbud av halsband här.

Den "fina" presenten

Behöver du hitta en idé till en present till henne som har allt och vill ge något extra iögonfallande? Vi har ett brett utbud av exempel på smycken för en student som inte nödvändigtvis är studentarmband med hängen. Här är en glänsande ädelsten ett utmärkt exempel. Vårt sortiment erbjuder många olika typer av sten som kan glädja din student. Ett par fina diamantörhängen blir en säker vinnare för allas smyckeskollektioner. Diamanter är kvinnans bästa vän och är i allmänhet en populär presentidé. De flashiga diamanterna finns hos CHANTI i många olika varianter. Örhängestift är en bra satsning på ett klassiskt örhänge, som ger en stilren look. Creoles, som många känner som hoops, kan ge ett mer modernt och ungdomligt utseende, vilket blir en klar hit för en ung student. Du kan hitta vårt stora utbud av högkvalitativa diamantörhängen, samt låga priser här.

doubledouble

Studentpresenter till honom 2022

Det finns många sätt att glädja en nykläckt manlig student. En av dessa är ett vackert smycke som är valt med omsorg. På så sätt blir eleven påmind om den speciella dagen med ett smycke du kan bära i många år, och alltid se tillbaka på. Nedan har vi samlat ett antal idéer på smycken till en student som du har nära. Nedan finns ett antal exempel på perfekta studentpresenter till honom 2022.

Herrsmycken

Många känner till problemet med att hitta den perfekta presenten till honom. Men frukta inte, vi har hittat en hel del på en present som passar alla typer av killar. Ett smycke är alltid ett enkelt och säkert val när det kommer till att ge presenter i allmänhet. Både till honom och henne. Många män vill hålla sina smycken enkla, för att behålla den maskulina looken men ändå tillföra extra till ens personliga uttryck. Ett särskilt populärt smycke för män är halsband, speciellt med en tjock kedja. Om det måste vara mindre enkelt kan du köpa en kedja med hänge. Till exempel en dogtag . Du kan läsa mer och se vårt urval av herrsmycken henne.

Smycken med studentmössor

På CHANTI har vi ett brett utbud av smycken som kommer att passa perfekt för en student. Ett populärt val är våra smycken med studentmösshäng. Här kan du hitta ett passande smycke för det unika tillfället, oavsett färg på mössan och elevens kön. Vi erbjuder inte bara olika färger på hatten, utan även varianter av smyckena. Både studentarmband med fin mössa, ett enkelt studenthalsband med hängen och berlocker formade som en mössa, beroende på elevens stil. Dessa studentsmycken kommer att komplettera alla studentkläder. Studentsmyckena är den perfekta presenten till studenten som har allt. Saknar du studentpresentidéer kan du hitta våra studentsmycken henne.

doubledouble

Vad kostar en gåva till studenten?

En present till studenten behöver inte kosta en förmögenhet. Hos CHANTI hittar du presenter i alla prisklasser till både honom och henne. Oavsett om det är örhängen, armband, halsband, hängen eller något annat så finns det något för alla smaker och alla prisklasser. Vi har till exempel detta halsband med studentmösshäng i rhodinerat silver. Detta smycke är perfekt för den nykläckta studenten som vill ha ett enkelt smycke som en symbol för sin avslutade utbildning. Hitta smyckena och resten av vårt breda utbud henne.

Studentgåvor 2022

Det är alltid svårt att komma på vad man ska ge bort i present. 'Tycker eleven om det här?', Och 'vilken färg är bäst?'. Detta är ett problem som kan lösas relativt enkelt. Smycken går aldrig ur modet och är därför en säker vinnare för både honom och henne. På CHANTI har vi studentsmycken i alla former och storlekar, så du kan säkert hitta rätt present till honom eller henne. Oavsett om det är ett studentmösshäng, Dannebrogsflagga eller något helt annat så kan du utforska vårt smyckesuniversum och se de många möjligheterna. Vårt råd är att undersöka de senaste trenderna och stilarna, eftersom många ungdomar skulle vilja följa det senaste modet. Vi har sammanställt en översikt över våra bud på årets studentpresent nedan. Du kan utforska vidare på vår hemsida här.

En personlig studentpresent

Hur hittar jag en personlig present till studenten? En personlig present kan ha många former och färger, som beror på din relation till studenten. Hos CHANTI hittar du smycken i alla former och storlekar och det finns därför stora möjligheter att anpassa köpet till just honom eller henne. När du väljer ett smycke till en annan person är det på sätt och vis redan personligt, då du har valt ut just detta smycke i dessa färger och former till eleven. Om du vill utöka personaliseringen kan du på CHANTI designa smycken med gravyrer som namn, initialer, datum eller mer. Detta kan hjälpa till att göra smyckena ännu mer personliga. Avslutningsdagen är en speciell och viktig dag för studenten, och gåvan kommer att spegla just detta - något speciellt och glädjefullt. En bra och personlig studentpresent beror alltså inte på pris utan på vilka tankar som ligger bakom och vad smyckena speglar, nämligen din relation till studenten. Vi hoppas att du tyckte om att läsa vår guide och att den tog dig ett steg närmare köpet av den perfekta presenten.

Kolla våra senaste inlägg!