Min första tand

Form
 1. Djur
 1. Nalle
 1. Elefant
 1. Rund
 1. Häst
 1. Sköldpadda
 1. Stjärna
 1. Oval
Smyckesmärken
 1. Nordahl
 1. SALE
  Dopgåvor: sköldpadda den första tanden/hårlocken i förtennad modell: 154-73126
  Guidepris 502,-
  CHANTI-pris 502,-
  EXTRA 40% 306,-
 2. Dopgåvor: nalle barndopsgåva i nysilver modell: 154-85030
  Guidepris 340,-
  CHANTI-pris 340,-
 3. SALE
  Dopgåvor: slott den första tanden/hårlocken i förkromad modell: 154-83139
  Guidepris 553,-
  CHANTI-pris 553,-
  EXTRA 40% 332,-
 4. Dopgåvor: den första tanden i förtennad modell: 154-75141
  Guidepris 255,-
  CHANTI-pris 255,-

Min första tand box - Brett urval av första tand box i silver eller tenn för flickor och pojkar. Min första tand box i silver är perfekt dopgåva för barn, flickor och pojkar. Hitta en trevlig kistan till den första tanden och glädje barn. Alla barn älskar att spara den första tanden, och det får möjlighet att genom vår box. Denna gåva kommer att lagras i många år och vara en bra mindre. Vi har flera mönster som du kan använda för din första tand. Beställa min första tand box eller någon av våra andra vackra dopgåvor och skicka den snabbt och säkert.

Vilken är min första tandbox?

Mina första tandkistor är små kistor för att lagra den första tand som barnet tappar. Det är en minnesvärd tid när barnet tappar sin första tand och dessa kistor är perfekta för att fira detta.

Varför ge min första tand en ask i doppresent?

För både barn och föräldrar är det en speciell tid då barnet tappar den första tanden. Med en my first tooth kista kan denna minnesvärda tid markeras genom att förvara tanden i den lilla kistan. CHANTI har ett brett utbud av vackra mina första tand kistor med söta motiv på.

Vilken första tandkista ges i doppresent?

Första tandskrin är en mycket populär doppresent då det är en present som barnet kan njuta av länge och som kan personifieras med gravyr. Det finns dock många olika sorters första tand kistor - så vad ska man välja? CHANTI har ett brett urval av vackra första tand kistor med olika motiv. Du kan hitta både mycket enkla runda kistor utan motiv eller med enkel gravyr av nallar, hjärtan eller barnfigurer. Dessutom har vi ett brett utbud av förstatandslådor i roliga former som elefanter, nallar och barnskor.
Min första tand kistan

Köpa ett min första tand kistan. För den första tanden är ett minnesvärt ögonblick i ett barns liv. Därför är det viktigt att hålla detta minne på ett korrekt sätt. Därför erbjuder vi på CHANTI ett stort urval av min första tand kistan. Vi har många utmärkta dopgåva, och denna är väl lämpad som en dopgåva. Vi säljer min första tand kistan till billiga priser med leverans direkt till din dörr, så det är bara om att hitta rätt modell som passar ditt barn. Alla våra min första tand kistan för flickor och pojkar har snygg design och är lämplig för den första tanden. Beställ här hos CHANTI och få den i en fin presentförpackning.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier