Dopgåvor skallra

Form
  1. Hjärtan
  1. Dopgåvor: hjärta skallra i nysilver  modell: 150-87760
    Guidepris 672,-
    CHANTI-pris 672,-

Dopgåvor skallror till barn, vi har många skallror till både pojkar och flickor. Så letar du efter en fin skallra till barn, har du goda möjligheter för att hitta det hos CHANTI. En skallra är en god dopgåva och du hittar ett bra urval av dopgåvor här på sidan. Alla våra skallror är gjorda av bra materialer och har fina designs. Beställ en skallra med det samma och få den levererad snabbt. Du kommer alltid att få din skallra i en fin presentask. Om du inte hittade ett skallror du gillade, kan du se andra dopgåvor här.

Varför ge en skallra i doppresent?

Skallan är en helt traditionell doppresent, och var faktiskt det som gavs som doppresent förr i tiden. Letar du efter en enkel och traditionell doppresent är skallran därför det perfekta valet och vill du ha en mer personlig present kan du få skallran graverad.

Vilken gravyr för skallror?

CHANTI har ett brett utbud av vackra skallror, och alla kan göras med gravyr, så presenten blir extra personlig. Vanligtvis är barnets namn och eventuella födelsedatum ingraverat på skallran, men du kan välja vad du ska säga.

Vad kostar en skallra?

Skallor ligger i den lite billigare änden av doppresenter och våra skallror kostar bara runt 300-400 kr.
Dopgåvor skallra

Dopgåvor skallror - hitta billiga skallror här. Vi har dopgåva skallror till alla barn när de förtjänar en gåva. Alla våra skallror är billiga, och du kan spara 10% om du köper din skallra här. Så om du vill köpa billiga dopgåvor skallror för barn, CHANTI webbplats. Så beställer en sølvskallra till barn omedelbart och njuta av fördelarna.

Læs mere
Læs mindre
    Kategorier