Dopgåvor tallrik

 1. Dopgåvor: hjärttallrik i Rostfritt stål modell: 257-88035
  Guidepris 595,-
  CHANTI-pris 595,-
 2. Dopgåvor: nalle tallrik i Rostfritt stål modell: 240-7700
  Guidepris 425,-
  CHANTI-pris 425,-
 3. Dopgåvor: prinsessa tallrik i tenn modell: E1067
  Guidepris 1148,-
  CHANTI-pris 1148,-
 4. Dopgåvor: and tallrik i Rostfritt stål modell: 257-88036
  Guidepris 595,-
  CHANTI-pris 595,-
 5. Dopgåvor: nalletallrik i Rostfritt stål modell: 257-88032
  Guidepris 595,-
  CHANTI-pris 595,-

Dopgåvor tallrik är söt - Hitta en bra och söt barns tallrik här. En god tallrik för barn kan vara till nytta de första levnadsåren. Vi har ett bra urval av dop tallrik, så att du kan definitivt hitta rätt barnets tallrik. Alla våra dop tallrik har förmånliga priser, och bespara dig besväret i butikerna. Köp ett barns tallrik omedelbart och glädjeämnen barn. Du kommer att få din dop tallrik levereras till din dörr - enkelt och snabbt. Om du inte hittade en tallrik du gillade, kan du se andra dopgåvor här.

Varför ge en tallrik i doppresent?

Vill du ge en doppresent som kan användas varje dag är en tallrik ett bra val, då det är något du kan njuta av i många år. CHANTI har ett brett utbud av vackra tallrikar med fina motiv som djur, hjärtan och populära barnfigurer.

Vilken gravyr till dopfunten?

CHANTI har ett brett utbud av vackra tallrikar, och alla kan göras med gravyr, så presenten blir extra personlig. Vanligtvis är barnets namn och eventuella födelsedatum ingraverat på tallriken, men du kan välja vad du ska säga.

Vad ger du för tallrik i doppresent?

Tallrikar är en mycket populär doppresent, då det är en present som barnet kan njuta av länge, och som kan personifieras med gravyr. Det finns dock många olika typer av tallrikar – så vad ska man välja? CHANTI har ett brett utbud av doptallrikar med olika motiv. Du kan hitta en utan motiv eller med enkel gravyr av nallar, hjärtan eller barnfigurer. Om gåvan ska vara särskilt personlig kan du välja att få namn, födelsedatum eller dop ingraverat.
Dopgåvor tallrik

Dopgåvor tallrik med söta motiv - Hitta en tallrik för pojkar och flickor här. En dop tallrik är en personlig gåva - särskilt med valfri gravyr. På CHANTI kan du välja mellan flera välkända barn ämnen. Du sparar 10% när du köper ett dop tallrik för flickor och pojkar på CHANTI. Beställ barns omedelbart plattan och få dem snabbt

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier