Barnmuggar dopgåvor

 1. Dopgåvor: nalle mugg i Rostfritt stål modell: 259-88032
  Guidepris 553,-
  CHANTI-pris 553,-
 2. Dopgåvor: elefant mugg i Rostfritt stål modell: 259-88038
  Guidepris 553,-
  CHANTI-pris 553,-
 3. Dopgåvor: slät mugg i Rostfritt stål modell: 259-88033
  Guidepris 553,-
  CHANTI-pris 553,-

Barnmuggar dopgåvor i många varianter. Visa hela utbudet av barnmuggar dopgåvor med söta motiv. Vi har många barn muggar i silver och rostfritt stål som tilltalar alla barn och har en räckvidd på söta motiv. När du köper en barn muggar dopgåvor hos CHANTI, kan du normalt spara upp till 70%, så att du har goda möjligheter att köpa billiga barn muggar dopgåva. Alla barn kommer att vara nöjd med en unik mugg med vackra mönster. Boka billiga dopgåvor här och få det skickat i en fin presentförpackning.

Varför ge en mugg i doppresent?

Om du vill ge en doppresent som kan användas varje dag är en mugg ett bra val, då det är något du kan njuta av i många år. CHANTI har ett brett utbud av dopmuggar med fina djurmotiv och populära barnfigurer som Kaj och Andrea.

Vilken gravyr för dopmugg?

CHANTI har ett brett urval av vackra muggar, och alla kan göras med gravyr, så presenten blir extra personlig. Vanligtvis är barnets namn och eventuella födelsedatum ingraverat på muggen, men du kan välja vad du vill säga.

Vilka muggar ger du i doppresent?

Muggar är en mycket populär doppresent, då det är något barnet kan njuta av länge, och som kan personifieras med gravyr. Dopmuggar har vanligtvis ett specifikt utseende. De är gjorda av silver eller stål, och har ett motiv på sidan.
Barnmuggar

Barnmuggar - Hitta en muggar för flickor och pojkar. Vi har ett bra urval av muggar för barn med fina motiv. Kort sagt, mugg är för alla. Så om du vill ge muggar för pojkar och flickor for dop har du goda möjligheter att hitta den här. Alla våra muggar för barn är tillverkade av hållbara material så att de kommer att pågå i många år. Hitta store muggar för pojken eller flickan som ska firas. De är noga med att vara glad och göra stor nytta av muggar. Om du bokar här, kan du spara mycket pengar jämfört med butikspriserna.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier