Baby fotoalbum

 1. Dopgåvor: prinsessa fotoalbum i tenn modell: E1529
  Guidepris 1154,-
  CHANTI-pris 1154,-
 2. Dopgåvor: twinkle fotoalbum i förtennad modell: 157-76033
  Guidepris 553,-
  CHANTI-pris 553,-
 3. Dopgåvor: fotoalbum i tenn modell: E1530
  Guidepris 1154,-
  CHANTI-pris 1154,-
 4. Dopgåvor: bebis fotoalbum i förtennad modell: 157-76635
  Guidepris 767,-
  CHANTI-pris 502,-
 5. Dopgåvor: fotoalbum i förtennad modell: 157-76870
  Guidepris 502,-
  CHANTI-pris 502,-
 6. Guidepris 672,-
  CHANTI-pris 672,-

Billiga fotoalbum i fina designs, hitta en dopgåva här. Vi har många goda idéer till dopgåvor, härunder fina fotoalbum till barn. Vi har ett bra urval av billiga fotoalbums, som är en god möjlighet för att samla minnena. Vi har många typer av fotoalbums, så du kan helt säkert hitta en, som faller dig i smaken. Du kan köpa billiga fotoalbum eller annan typ av dopgåva hos CHANTI, med besparingar på minst 10 %, jämfört med butikerna. Letar du efter billiga fotoalbum har du kommit till det helt rätta stället. Hos CHANTI hittar du många olika slags fotoalbum, allt efter behov. Beställ ett billigt fotoalbum med detsamma och få det levererat snabbt.

Varför skänka ett fotoalbum i doppresent?

Ett fotoalbum är den ultimata personliga doppresenten, som med tiden kan fyllas med bilder på barnet. Det är en söt och minnesvärd present som både barnet och föräldrarna kan njuta av länge.

Vilken gravyr för fotoalbum?

CHANTI har ett brett utbud av vackra fotoalbum och flera av dem går att göra med gravyr så presenten blir extra personlig. Vanligtvis är barnets namn och eventuella födelsedatum ingraverat på albumet, men du kan välja vad du ska säga.

Vad är skillnaden mellan ett fotoalbum och en fotoram?

Ett fotoalbum är en sorts bok som kan fyllas med bilder. CHANTI har ett brett utbud av vackra fotoalbum som även kan göras med gravyr som du kan ge bort i doppresent. En fotoram, å andra sidan, är bara en ram som kan innehålla en bild. Hitta vackra fotoramar med gravyr, att ge bort i doppresent här på chanti.dk.
Fotoalbum baby

Fotoalbum barn som vidmakthåller minnen. De säger att en bild säger mer än tusen ord, så vad är bättre än en trevlig fotoalbum baby. CHANTI har ett bra urval av fotoalbum med silverfärg som kommer att tilltala alla barn. Bläddra igenom och hitta den perfekta baby fotoalbum. Alla barn kommer att vara glad att få ett fotoalbum, där de kan placera sina favoritbilder.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier