Bestick för barn

Form
 1. Djur
 1. Nalle
 1. Hjärtan
 1. Häst
 1. Katt
 1. Kanin
 1. Stjärna
Smyckesmärken
 1. Nordahl
 1. Guidepris 595,-
  CHANTI-pris 595,-
 2. Dopgåvor: Kyckling bestick i Rostfritt stål modell: 250-1003
 3. Dopgåvor: bestick i Rostfritt stål modell: 251-8607
  Guidepris 723,-
  CHANTI-pris 723,-
 4. Dopgåvor: bestick i Rostfritt stål modell: 252-7006
  Guidepris 595,-
  CHANTI-pris 595,-
 5. Dopgåvor: stjärna bestick i Rostfritt stål modell: 252-7004
 6. Guidepris 595,-
  CHANTI-pris 595,-
 7. Dopgåvor: bestick i Rostfritt stål modell: 251-8604
  Guidepris 723,-
  CHANTI-pris 723,-
 8. Guidepris 672,-
  CHANTI-pris 672,-
 9. Dopgåvor: änder bestick i Rostfritt stål modell: 252-7002
  Guidepris 595,-
  CHANTI-pris 595,-

Barnbestick är en bra och populär gåva till barn. Bestick till barn kommer att glädja de flesta och barnet kan få glädje av det i många år. Barnbestick är på många sätt en personlig gåva, som barnet kommer att komma ihåg dig för. Här på sidan hittar du ett brett urval av barnbestick. Barnbestick, är en bra gåva till både pojkar och flickor. Våra barnbestick har en bra hållbarhet och söta barnmotiv med Bamse och Kylling, Kaj och Andrea och Rasmus Nalle. Så du kan helt säkert hitta barnbestick, som kommer att passa till barnet. Beställer du barnbestick eller andra dopgåvar hos oss, kan du typiskt spara mellan 10 - 70 %. Gör ett bra köp och slipp kön i butikerna. Det är enkelt och snabbt att handla hos CHANTI.

Varför ge bestick i doppresent?

Vill du ge en doppresent som kan användas varje dag är bestick ett bra val, då det är något du kan njuta av i många år. CHANTI har ett brett utbud av dopbestick med populära barnfigurer som Kaj och Andrea eller Bamse och kyckling.

Vilken gravyr för dopbestick?

CHANTI har ett brett utbud av vackra dopbestick och allt kan göras med gravyr så presenten blir extra personlig. Vanligtvis är barnets namn ingraverat på var och en av bestickdelarna, men du kan välja vad du vill säga.

Vilka bestick ges i doppresent?

Bestick är en mycket populär doppresent, då det är en present som barnet kan njuta av länge, och som kan personifieras med gravyr. Det finns dock många olika typer av bestick – så vad ska man välja? CHANTI har ett brett utbud av dopbestick med olika motiv. Du kan hitta något utan motiv eller med enkel gravyr av nallar, hjärtan eller barnfigurer. Dessutom har vi lite snygga och färgglada bestick med färgade motiv av till exempel undersåtar, Kaj och Andrea och mycket mer.
Barn Bestick

Barn bestick för pojkar och flickor - Vi har mycket bra silver bestick för barn. CHANTI har ett bra urval av barns bestick för både flickor och pojkar som är långt under butikspriser. Detta innebär att du kan köpa billiga bestick för barn. Du kan normalt spara upp till 70% när du handlar hos CHANTI. Så gör ett bra köp och beställa silverbestick för dina barn med oss. Vi har mycket trevlig bestick som kommer att tilltala många pojkar och flickor. Om du köper barnens bestick för din flicka eller pojke här, kommer du få den levererad inom ett par dagar. Det är enkelt och okomplicerat.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier