Ärtkedjor

 1. Fin ärtehalskedja i förgyllt silver med blank yta.
  Guidepris 411,-
  CHANTI-pris 338,-
 2. elegant ärtehalskedja i förgyllt silver med blank yta.
  Guidepris 491,-
  CHANTI-pris 386,-
 3. SALE Kort ärtehalskedja i förgyllt silver 42 cm x 1,4 mm
  EXTRA 40%
  kort ärtehalskedja i förgyllt silver med blank yta.
  Guidepris 403,-
  CHANTI-pris 330,-
  EXTRA 40% 201,-
 4. Smart ärtehalskedja i silver med blank yta.
  Guidepris 225,-
  CHANTI-pris 193,-
 5. lång ärtehalskedja i silver med blank yta.
  Guidepris 306,-
  CHANTI-pris 282,-
 6. Fin ärtehalskedja i silver med blank yta.
  Guidepris 201,-
  CHANTI-pris 169,-
 7. Smart ärtehalskedja i förgyllt silver med blank yta.
  Guidepris 555,-
  CHANTI-pris 451,-
 8. moderna ärtehalskedja i silver med blank yta.
  Guidepris 209,-
  CHANTI-pris 177,-

Ärtkedjor är superfina och CHANTI har ett fint urval. Ärtkedjor kan fås i både silver och guld och kan användas både med och utan hänge. Ärtkedjor kan användas till alla typer av hängen. Se urvalet här. Disse kedjor är mycket populära bland våra kedjetyper. Du kan också se på hela urvalet av halsband.

Silver ärtkedjor

Silver ärtkedjor är alltid fina oavsett vem som bär dem. Silver ärtkedjor kan användas både med och utan hänge och finns i en lång rad olika längder och varianter. Chanti har ett stort urval av fina silverkedjor och vi har helt säkert ett silverhalsband, som faller dig i smaken. Se igenom alla våra silverhalsband och hitta din favorit. Beställer du ett silverhalsband hos oss, kan du typiskt spara mellan 25 - 70 % och få det levererat helt till dörren. Det finns många fördelar med att köpa halsband på Chanti.

Ärtkedjor i guld 

Fina guld ärtkedjor, hitta trendiga guldkedjor på Chanti. Vi har ett brett urval av guldkedjor, allt från ärtkedjor i guld, till ankarkedjor, ormlänkar och många fler. Du kan bära en guld ärtkedja med eller utan hänge, allt efter det du föredrar. Ärtkedjor i guld fås till bra priser och är 100 % nickelfria. Vi har guldkedjor i många olika former och kedjetyper, så du kan helt säkert hitta det som du söker. Du kan få en överblick över alla våra guldkedjor här. Beställ en fin guld ärtkedja här och få den i en fin presentask.