Vackra diamantringar

Vita diamantarmband

Pris
Produkt
 1. Armband
Stentype
 1. Diamant
Färge
 1. Vit
Form
 1. Rund
Smyckesmärken
 1. Aagaard
 1. Aagaard diamant armband i silver med och 1 briljantslipade vita diamanter.
  Guidepris 365,-
  CHANTI-pris 350,-
 2. Aagaard armband i förgyllt silver med och 1 briljantslipade vita diamanter.
  Guidepris 440,-
  CHANTI-pris 417,-

Armband med vita diamanter finns i många attraktiva design och material, och vi har många fina diamanthalsband för kvinnor och flickor. Ett armband med vit diamant kommer att komplettera utseende. Vi har ett armband från Aagaard i en länkad design med en vacker vit diamant och ett armband från Månesten i silver eller förgyllt silver med diamanter. Bli kvällens mittpunkt med en elegant armband med vita diamanter.

Briljant armband

Briljant armband, köpa vackra armband med briljanter här. Vi har snygga diamanthalsband, med mycket vackra och moderna uttryck. Ett armband passar alla kvinnor och gör dig mer attraktiv. Unna dig själv eller någon du känner med en exklusiv briljant armband. Om du beställer ett armband med briljanter på Chanti kan du spara mycket pengar och även få den levererad till din dörr. Det är enkelt och okomplicerat.

Briljanta armband

Briljanta armband - Fina armband med diamanter här. Vi har många snygga diamanthalsband med extremt vacker och modernt uttryck. Ett armband med diamanter kommer att passa alla kvinnor och göra dig mer attraktiv. Unna dig själv eller någon du känner med en exklusiv diamanthalsband. Om du beställer ett armband med diamanter hos CHANTI, kan du spara mycket pengar och även få det levererat till din dörr. Det är enkelt och okomplicerat.