Bröllopsgåvor

Bröllopsgåvor

Bröllopsgåva

Trots att minnena av dagen är den vackraste gåvan som kan ges, finns det något mycket speciellt med att ta emot och ge en bra, materiell bröllopsgåva som paret kan se tillbaka på. Oavsett om du är en av huvudpersonerna på bröllopsdagen eller helt enkelt en dagens gäst, måste du hitta precis rätt present. Vi har gjort ett antal råd och tips för att hitta en bra bröllopsgåva - du har därför inget att betona, eftersom vi har ett hav av bröllopspresentidéer för dig.  

kreoler med pärlor

Idéer om bröllopspresent 

Den mest uppenbara bröllopsgåvan är ett smycke. Smyckena är en stor bröllopsgåva, eftersom den aldrig går ur modet, och därför kan bäras igenom hela tiden. Smyckena förlänger minnet av denna mycket speciella dag, och det kan därför hjälpa till att göra alla gifta par lyckliga. Oavsett om du som brud eller brudgum letar efter en morgongåva eller annan romantisk gest, eller om du som gäst letar efter rätt present till brudparet, har du kommit till rätt plats, eftersom vi har ett brett utbud av idéer för bröllopsgåvor.  

Många tror att smycken gåvor är reserverade för kvinnor - det är långt ifrån fallet. I dagens moderna Danmark värdesätter många män att få ett smycke, på samma villkor som kvinnor. Ett smycke kan vara det sista och avgörande elementet för att skapa den perfekta outfiten. Smycken som halsband, örhängen och armband kan dock verka för flashiga för vissa män. I det här fallet kommer en manschettknapp att vara en bra idé för en både snygg och personlig bröllopsgåva. Det är den perfekta morgongåvan, och det är en bra bröllopsgåva att bära under armen som gäst på bröllopsfesten. Brudgummen kan till och med bära manschettknappen i sin kostym redan på dagen, vilket ger gåvan ännu högre personligt värde. Vi på CHANTI har ett stort urval av manschettknappar för den stilrena herrn. Manschettknapparna finns i olika färger, former och former och kan därmed få en bred smak. Se vårt urval av herrsmycken och manschettknappar här 

En av de mest populära gåvorna till bruden är smycken. Som kvinna kan du aldrig få för många - särskilt när smyckena får en mycket speciell betydelse, som det gör på bröllopsdagen. Morgongåvan är en gammal tradition, som fortfarande används av många människor. Det varierar från par till par om gåvor utbyts på bröllopsdagen eller dagen efter.  

Det kan dock finnas en íde i att göra det på bröllopsdagen, eftersom smyckena då kommer att kunna bäras och slutföra utseendet. Och vad är vackrare för en bröllopsklänning än ett par diamantörhängen? Denna bröllopsgåva kan ges både som brudgum eller gäst. Vi på CHANTI har ett stort urval av vackra diamantörhängen i alla former och storlekar. Se vårt urval här 

doubledoubleBröllopsgåva - Hitta bra, personliga bröllopsgåvor 

Om du letar efter en personlig bröllopsgåva har du kommit till rätt plats. En personlig gåva kan vara många saker. Allt från vackra blommiga örhängen för henne som älskar blommor, till ett läderarmband för den som älskar smycken men vill bevara det råa utseendet. På CHANTI har vi ett stort urval av smycken för den feminina såväl som den maskulina smaken - det finns därför gott om möjlighet att hitta en personlig bröllopsgåva till antingen honom, henne eller paret.   

Namn smycken 

Namnsmycken är ett uppenbart sätt att anpassa en bröllopsgåva. Våra namnsmycken finns i många former, och det finns i både guld och silver. Till exempel har vi ett namnhalsband bestående av två hjärtan, där en liten text kan graveras på varje hjärta. Ett sådant halsband är det uppenbara sättet att personifiera ett smycke, eftersom brudparets namn, bröllopsdatum eller något helt tredje kan graveras på hänget. Du kan se halsbandet här Ett enklare exempel kan vara följande halsband, som har ett glansigt silverhänge. På detta hänge kan text graveras på samma sätt, vilket kan förvandla smyckena till en personlig bröllopsgåva. Hänget och kedjan i sig är mer neutrala i motsats till hjärthänget, vilket gör det till ett självklart presentval för båda könen. Det enklare exemplet på ett personligt halsband hittar du  här  Ett namn smycke är det perfekta sättet att föreviga och anpassa en gåva. Du kan se vårt stora urval av namnsmycken här. 

tro hopp kärlek

Glad bröllopsgåva 

Det finns ingen bättre bröllopsgåva, en som symboliserar kärlek. Hjärtat är en symbol för kärlek, och därför är det perfekt för denna dag. På CHANTI har vi smycken med olika hjärtmotiv, som var och en ger sitt eget uttryck - det finns därför något för alla. Om hjärtsmyckena är för ditt livs kärlek kan din partners namn graveras i smyckena som en symbol för din kärlek till varandra. Om smyckena är för en vän har vi också svarat på detta. Du kan se vårt breda utbud av hjärthalsband och andra bröllopspresentidéer här. Hjärtat är, som jag sade, en välkänd symbol för kärlek, och det är ofta förknippat med två andra meningsfulla ord - nämligen tro och hopp. Det här är tre starka ord som beskriver viktiga värden i ett äktenskap. Det finns många sätt att uttrycka din tacksamhet för din älskade eller nära dig. En klassisk, elegant och stor bröllopsgåva kommer att vara ett smycke med tro, hopp och kärlekshänge. På CHANTI finns dessa i många varianter, såsom halsband, armband och fotleder. Köpet beror därför helt enkelt på mottagarens smak. Ett exempel är detta 14 karats guldhänge med en blank yta. Det är ett enkelt hänge som kan användas för både vardag och fest, och bärs av alla och alla, eftersom det kan vara både "klädd" upp och ner. Se det eleganta hänget här 

Kolla våra senaste inlägg!