Kreativa födelsedagspresenter till alla stjärntecken

Kreativa födelsedagspresenter till alla stjärntecken

Smycken med stjärntecken

Stjärntecken-smycken var särskilt populära på 1930- och 1970-talen, och naturligtvis idag. Många använder smycken med sitt stjärntecken som en slags talisman som kan hjälpa dem genom svåra tider. Andra får till och med tatuerat sitt stjärntecken, men om du är inne på något lite mindre permanent, och inte minst smärtsamt, är stjärnteckensmycken det perfekta sättet att uttrycka dig. 

doubledouble

Även om smycken länge har fungerat som en identitetsmarkör, har personliga smycken blivit särskilt populära de senaste åren. Stjärntecken smycken är några av de mest personliga smycken som finns eftersom de representerar tiden vi föddes och kanske mycket om vår personlighet. Om du verkligen identifierar dig med ditt stjärnteckens egenskaper behöver inte spela någon roll om du bär stjärnsmycken. Även om du kanske inte ser dig själv som det vilda och utåtriktade lejonet, är ditt stjärntecken fortfarande ditt eget och ett du kommer att ha hela ditt liv. Det finns totalt 12 stjärntecken, vart och ett förknippat med ett av de fyra elementen. Om du är nyfiken på ditt stjärntecken kan du hitta kunskap om det överallt – det är trots allt en av de stora trenderna. 

doubledouble

Halsband och hängen med stjärntecken

Halsband är det perfekta smycket för stjärntecken. Det är ett smycke som du har varmt om hjärtat och som du kan visa upp eller gömma under tröjan, om så bara för att det är av särskild vikt för dig. Några av de populäraste zodiakhalsbanden är halsband där hänget är graverat eller prydd med stenar i form av ens stjärnteckens konstellation. Våra halsband med stjärnkonstellationer hittar du här. Dessutom finns det många olika hängsmycken som var och en representerar ett stjärntecken med stjärntecknet eller djuret/saken som är kopplad till stjärntecknet. Hitta dessa hängen här. Stjärntecken-halsband är den perfekta presenten till födelsedagspojken eftersom det är en personlig present, och vilket bättre sätt att fira en födelsedag än ett smycke som representerar exakt den dagen?

doubledouble

Armband och berlocker med stjärntecken

Armband med stjärntecken är också populära. Du kan välja de lite enkla och fina läderarmbanden med metallhänge av stjärntecknet, eller gå på de söta berlockerna som du kan pryda ett armband med. Det coola med stjärntecken berlocker är att du kan välja flera olika för ett armband, och därigenom bära ditt eget och de människor du bryr dig om stjärntecken. Armband med stjärntecken och berlocker av stjärntecken är den perfekta presenten! 

doubledouble

Örhängen med stjärntecken

Vad är sötare än fina örhängen med stjärntecken? Precis som med de andra smyckena finns det otaliga typer av örhängen med stjärntecken, och du kan till och med välja ett set med både örhängen och ett hänge med stjärntecken. Det är en perfekt och kreativ födelsedagspresent till någon du bryr dig om! Hitta våra stjärntecken-örhängen här. 

Oavsett vem du ger ett födelsedagspresentsmycke till, kommer de att älska ett stjärntecken-smycke. Det är kreativt, personligt och supercoolt! Vi hoppas att du tyckte om att läsa den här guiden, och att du har blivit lite klokare på stjärntecken-smycken du kan ge till någon du bryr dig om. 

Kolla våra senaste inlägg!