Omslag för smycken

Omslag för smycken

Omslag för smycken

När du ska köpa ett smycke till dig själv, din älskade eller någon du bryr dig om kan det vara svårt att hitta ett lämpligt sätt att slå in den lilla lyxen. Som tur är säljer vi på CHANTI vackra presentaskar, som antingen ingår gratis, eller som köps för 7 SEK. Om lådan ingår eller inte, bestäms av priset på din beställning.

 

Beställningar under 415 SEK

För beställningar under 415 SEK kommer du att debiteras 7 SEK för att köpa en presentförpackning. Det beror på att transport och tull utgör en väldigt stor del av priset på presentförpackningar. Utöver detta förlorar vi pengar på plockning, kvalitetskontroll och packning av så små beställningar och vi kan därför inte längre ge gratis presentförpackningar vid beställningar under 415 SEK. Vi har därför fått anpassa oss till de kostnader som varit med stigande priser. paketering och hantering av mindre beställningar och det har vi gjort genom att höja priset på emballage till 5 kronor, så länge du köper för mindre än 415 kronor.

Dessutom har du möjlighet att köpa fler kartonger om det till exempel är presenter som förtjänar det en fin förpackning köper du av oss.

Omslag för smycken

Beställningar över 415 SEK

När du köper en beställning över 415 SEK får du en gratis presentförpackning. På de små dyrare beställningar behöver du inte nödvändigtvis tänka på att köpa en presentförpackning med. Det är bara om du tror att din beställning behöver fler lådor (om du har till exempel köpt mer än 1 smycke) att du kan köpa fler kartonger för 7 SEK per kartong.

Lådorna du antingen får eller köper är platta lådor i en av två storlekar. Dina smycken kommer att vara packade i den storlek som passar dem. I lådorna kan du både lägga dina halsband, ringar eller örhängen, på grund av det mångsidiga fodret som finns i kartongen.

Omslag för smycken

Dyra beställningar

När du lägger en dyr beställning på CHANTI följer automatiskt en eller flera exklusiva presentförpackningar med. Asken speglar de värdefulla smyckena, och hjälper samtidigt till att hålla smycken säkert under leverans. Vi har ett urval av våra exklusiva lådor vilket betyder det du får alltid lådan som matchar smyckena du köpt. Oavsett om det är en ring, ett par örhängen, en kedja eller något helt fjärde ser vi till att lådan passar smyckena.

doubledouble

Speciellt vid jultid eller för andra tillfällen att ge presenter så följer också en gratis presentpåse med med, som kan dekorera under trädet eller på födelsedagsbordet. Boxarna är också perfekta för att förvara dina smycken när du väl har tagit hem dem. Om du gör vill ha samlat alla dina smycken på ett ställe kan du även uppnå detta med ett av våra smyckeskrin. Presentförpackning eller smyckeskrin är det optimala sättet att förvara dina smycken på, och om du vill se mer kan du titta på vårt urval av smyckeskrin här.

Kolla våra senaste inlägg!