Omslag för smycken

Omslag för smycken

När du köper ett smycke till dig själv, din älskade eller någon du bryr dig om, kan det vara svårt att hitta ett lämpligt sätt att slå in den lilla lyxen. Lyckligtvis säljer vi på CHANTI vackra presentaskar, som antingen ingår gratis eller köps för 5 kronor. Om lådan levereras med det eller inte bestäms baserat på priset på din beställning.  

Beställningar under 300 kronor 

På beställningar under 300 kronor debiteras du 5 kronor för att köpa en gåva. Detta beror på att transporter och tullar utgör en stor del av priset på presentförpackningar. Utöver detta förlorar vi pengar på plockning, kvalitetskontroll och packning av små beställningar, och vi kan därför inte längre ge gratis presentlådor för beställningar under 300 danska kronor. Vi har därför varit tvungna att anpassa oss till de kostnader som har varit med stigande priser på förpackningar och hantering av små beställningar. Det har vi gjort genom att höja priset på förpackningar till 5 kronor, så länge du köper för mindre än 300 kronor. 

Dessutom har du möjlighet att köpa fler lådor, till exempel om det är gåvor som förtjänar en fin förpackning. 

smyckeskrin

Beställningar mellan 300-500 kronor 

När du köper en beställning mellan 300 och 500 kronor får du en gratis presentask. Om du tror  att din beställning behöver fler lådor (till exempel har du köpt mer än 1 smycke) kan du köpa fler lådor för 5 dollar per åsna. 

Lådorna du antingen får med eller köper är platta lådor. De finns i två olika storlekar, och dina smycken kommer att packas i storlekslådan som passar dem. I lådorna kan vara halsband, ringar eller örhängen, på grund av det mångsidiga fodret som finns i lådan. 

smyckeskrin

Dyra beställningar 

När du gör en dyr beställning på CHANTI.dk ingår automatiskt en eller flera exklusiva smyckeskrin. Lådan speglar de värdefulla smyckena och hjälper samtidigt till att hålla smyckena säkra under frakt. Vi har ett exklusivt urval av lådor, vilket innebär att du får en låda som passar dina smycken. Oavsett om det är en ring, ett par örhängen, en kedja eller något helt annat, ser vi till att lådan passar smyckena. 

Speciellt under julen, eller vid andra tillfällen för att ge gåvor, packar vi en gratis presentpåse som kan dekorera under trädet eller på födelsedagsbordet. 

doubledouble

Lådorna är också perfekta för att lagra dina smycken när du har fått hem det. Men om du vill samla alla dina smycken på ett ställe kan du också uppnå detta med en av våra smyckeskrin. Smyckeskrin eller smyckeskrin är det optimala sättet att förvara dina smycken, och om du vill veta mer kan du läsa vårt blogginlägg om smyckesförvaring. 

Kolla våra senaste inlägg!