Smycken för konfirmanden

Smycken för konfirmanden

Konfirmationssmycken

Bekräftelse markerar ett inträde i de vuxnas led och är en bekräftelse av kristendomen. Gradvis firas bekräftelsen med en stor fest och en överaktivitet av gåvor till bekräftelsen. Så det är en stor och viktig dag du aldrig kommer att glömma. Därför har gåvorna också ett mycket speciellt värde och betydelse. Att ge ett smycke som en bekräftelsegåva är en mycket personlig gåva jämfört med att bara ge pengar.  Oavsett om det är för bekräftelsen eller bekräftelsen, är ett smycke den perfekta presenten.  Vi har därför samlat ett urval av smycken som är idealiska för bekräftelsegåvor. Det är ett brett urval i olika metaller, stilar och prisklasser. Oavsett om du letar efter det klassiska smycket, som dagmarkören eller något modernare, har vi det.

tro, hopp och kärlekshänge

Smycken till konfirmanden

Smycken i sig går aldrig ur modet, och kommer alltid att vara en riktigt bra present för alla tillfällen.  Bekräftelse smycken är redan en personlig gåva som får sentimentalt värde, men det kan fortfarande anpassas ytterligare. Du kan till exempel välja zodiak smycken, personliga hängen eller smycken med gravyr namnet på bekräftaren eller datumet för den stora dagen.

doubledouble

Populära smycken för konfirmanden

Marguerite smycken, daymar kors eller andra kors smycken är ofta populära som bekräftelse smycken.  Det kan också vara en bra idé att titta på de senaste designerna för att bekräftaren ska få de trendigaste smyckena. Vi har därför samlat ett urval med de klassiska bekräftelsesmyckena och de senaste stilarna.

marguerit smycken

Smycken för själva dagen

Smycken är perfekta tillbehör för att "krydda" alla kläder. Även bekräftelsekläderna kan få en extra touch med några smycken, vilket i sin tur också kan ge en extra personlig touch till outfiten.  Det kan därför vara smart att överväga vilka smycken som passar exakt den outfit du ska bära på den stora dagen

Kolla våra senaste inlägg!