Smycken till våren 2022

Smycken till våren 2022

För många människor präglas våren av känslan av att något nytt börjar. En ny början med varmare färger och glada dagar. Vad finns det för bättre alternativ än att utöka din smyckeskollektion med färgglada smycken i vårens tecken? Det kan vara svårt att se vilka trender som kommer att forma våren 2022, men misströsta inte. CHANTI har nya och fräscha vårsmycken i de vackraste färgerna och motiven. Du kan se vårt stora utbud av vårsmycken i alla former och storlekar här.

 guldpläterad ring

Smycken med färgglada stenar

Våren skiljer sig från de andra tre årstiderna på flera sätt, så självklart borde dina vårsmycken också det. En populär och återkommande trend i vårens utseende är de färgglada smyckena. Färgglada smycken är perfekta för vårens utseende, eftersom de matchar naturens vackra färger, som börjar synas vid den här tiden på året. Smycken med färgade stenar och pärlor har varit en trend genom flera säsonger. Många väljer att sätta ihop djärva färgkombinationer, och vissa gör till och med sina egna smycken. Det är dock inte alls nödvändigt att göra sina smycken själv. CHANTI har ett stort urval av smycken i alla nyanser och färgkombinationer. Du kan hitta populära smycken hos oss, och till och med i bra kvalitet, så du är säker på att de håller. Här är två exempel på vackra, mångfärgade smycken. Det första är ett flerfärgat armband i guldpläterat silver, som finns här . Det andra är ett färgglatt örhänge från märket ID Fine. Örhänget har olika färgade stenar, så det är perfekt för vårens utseende, och det kan enkelt stylas med andra smycken. Se örhänget här.

doubledouble

Smycken med blommor

Känner du ett födelsedagsbarn under vårmånaderna, eller vill du bara skämma bort dig själv eller någon i din närhet? Då har du kommit rätt. Våren är blomningsmånaden. Även om tusenskönan inte blommar på våren är den en populär blomma att bära som smycke året runt, speciellt under vår- och sommarperioderna. Vi på CHANTI erbjuder prästkragesmycken i vackra och eftertraktade pastellfärger, som lila, rosa och blått. Pastellfärgerna på prästkragarna kan piffa upp vilken outfit som helst. Se till exempel våra rosa prästkragar här , och sätt ihop en hel uppsättning prästkragar så att du är redo att möta våren! Om du inte är ett stort fan av pastellfärger så har vi såklart även smyckena i de välbekanta, enkla och bedårande färgerna. Möjligheterna hos CHANTI är oändliga och du kan shoppa våra smycken för alla smaker här.

prästkragar smycken

Firande på våren

I mars, april och maj är det många olika firanden varje år. Allt från dop och konfirmationer, till kärlekens firande på bröllop. För alla ovanstående speciella tillfällen måste du som gäst hitta de perfekta presenterna och det är inte alltid lätt – dock är vårt utbud otroligt varierat så det borde inte vara några problem hos oss. Vi har doppresenter i allt från sparbössor och dopkors till fotoramar . Alla våra dopgåvor har det gemensamt att barnet kommer att få ta det med sig som ett evigt minne - se våra många olika dopgåvor här . Om du ska på konfirmation så har vi de perfekta erbjudandena på presenter för denna dag. Ett särskilt populärt smycke för konfirmander är dagkorset. Våra dagskors finns i många varianter och utföranden. En gåva som kommer att sparas av den unge, och som i många fall kommer att användas flitigt. Du kan se vårt dagkryss för den lyckliga konfirmanden här . För det förälskade brudparet har vi ett stort urval av smycken. Till exempel manschettknappar till brudgummen och ett par fina diamantörhängen till bruden. Utforska vårt smyckesuniversum och hitta dina presenter henne.

Kolla våra senaste inlägg!